StoryEditorOCM
Crna kronikaveć poznat policiji

Uhićen muškarac koji je prijetio bivšoj partnerici; slao je prijeteće poruke preko njezine kćeri

Piše Vijesti SD
26. travnja 2024. - 16:49

U istražnom zatvoru završio je Ivan B. koji je prijetio svojoj bivšoj intimnoj partnerici.

Odlukom suda istražni zatvor određen mu je kako ne bi ponovio kazneno djelo koje mu se stavlja na teret ili pokušao utjecati na svjedoke – bivšu partnericu i njezinu kćer.

Naime, riječ je o čovjeku koji je već prijavljivan za razna kaznena djela od pokušaja ubojstva, prijetnji do iznuda, doznaje N1.

Kada je zadnji put izašao iz istražnog zatvora, tvrdi, izbjegavao je kontakte s bivšom partnericom, no ipak je poslao poruku njezinoj kćeri.

Djevojčica je prenijela mami ono što joj je napisao, nakon čega je žena nazvala Ivana B. i poručila mu da će ga strpati u zatvor. Barem je tako on prepričao istražiteljima nakon uhićenja, uvjeravajući da mu je uputila i prijeteće riječi.

Ipak, on nju zbog toga nije prijavio, već je nastavio opsjedati njezinu kćer.

Žena ga je ponovno nazvala i rekla mu da ih se kloni. To je Ivana B. potpuno raspametila pa je bivšoj partnerici poručio: “Ubit ću te i to će mi biti posljednje u životu.”

Ona se nakon tih riječi uplašila za svoju sigurnost, kao i sigurnost svoje kćeri pa je čovjeka s kojim je nekoć bila u vezi prijavila policiji.

Iako je negirao prijetnje Ivan B. je uhićen, te je protiv njega pokrenut kazneni postupak. Rasplet će čekati iza rešetaka.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 16:50