StoryEditor
Crna kronikateška prometna

U splitskoj bolnici preminuo mladić ozlijeđen u nesreći u Kninu: pijana vozačica BMW-om sletjela s ceste i zabila se u stablo, suvozač se borio za život, ali ozljede su bile preteške...

Piše Katarina Marić Banje
21. listopada 2019. - 12:37

Od teških ozljeda zadobivenih u prometnoj nesreći u splitskoj bolnici je preminuo 28-godišnji mladić u noći s nedjelje na ponedjeljak. Nesreća se dogodila u nedjelju u 1.25 sati u Kninu u Ulici Četvrte gardijske brigade kada je 24-godišnja vozačica pod utjecajem alkohola izgubila kontrolu nad BMW-om zagrebačkih registarskih oznaka i sletjela van kolnika.

Od stravičnog udara o stablo na prometnu traku je izletio motor automobila.Vozačica i 28-godišnji putnik su teško ozlijeđeni dok je još 23-godišnjak koji je također bio u BMW-u lakše ozlijeđen.

Od Marice Kosor, glasnogovornice PU šibensko-kninske saznajemo kako je došlo do nesreće.

- Vozačica  BMW-a je u alkoholiziranom stanju u lijevom nepreglednom zavoju zbog neprilagođene brzine kretanja izgubila nadzor nad automobilom. U zanošenju automobila je sletjela izvan kolnika, gdje je prednjim dijelom vozila udarila u stablo od kojega se odbila na pješački nogostup. Od siline udara  je motor automobila odbačen na prometnu traku - opisala nam je glasnogovornica.

Mladić je u teškom stanju prebačen u KBC Split gdje je podlegao ozljedama dok je vozačica zadržana na liječenju u kninskoj bolnici. Protiv nje će se podnijeti kaznena prijava Županijskom državnom odvjetništvu Šibenik zbog izazivanja prometne nesreće sa smrtnom posljedicom.

#KBC SPLIT# KNIN# PIJANA VOZAČICA# PREMINUO MLADIĆ# PROMTETNA NESREĆA

Izdvojeno

06. srpanj 2020 11:48