StoryEditor
Crna kronikaProtupravna naplata

Procurili detalji sukoba u splitskom fast foodu: vlasnika napao bivši partner, tukao ga, vrijeđao i prijetio nožem pa mu ukrao umjetničke slike

10. ožujka 2020. - 10:49
Ilustracija/HANZA MEDIA

Dvadesetdevetogodišnji Baldo S. bit će tijekom dana priveden na državno odvjetništvo u Splitu uz kaznene prijave za prijetnju i protupravnu naplatu. On je u subotu 7. ožujka oko 17.30 u Splitu u fast foodu "Local.ni" u Vukovarskoj ulici u Splitu upao sa još jednim muškarcem u prostor te su zajedno uputili prijetnje smrću 26-godišnjaku J.R. iz Drniša koji je vlasnik tog objekta a potom su ga i fizički napali.

Baldo S. je već u dva navrata upućivao prijetnje J.R- u kojemu je donedavno bio poslovni partner jer su zajedno vodili taj fast- food. Kad je uletio u prostorije on je počeo svoga nekadašnje poslovnog partnera tući šakama i nogama po cijelom tijelu te mu prijetiti da će ga izbosti nožem ako mu ne prepusti tvrtku i sve poslove oko nje.

Također je tražio da mu preda odmah 30 tisuća kuna povrh toga govoreći mu cijelo vrijeme da je smeće i lažov. Ubrzo mu se pridružio i drugi kompanjon koji je također nastavio udarati 26-godišnjaka a svoj pohod su završili tako da su iz fast-fooda otuđili pet slika (policija navodi umjetničkih slika) kojima je ukupna vrijednost 1500 kuna.

Oštećeni 26-godišnjak je zadobio lakše tjelesne ozljede. Policija je vrlo brzo pronašla 29-godišnjaka i uhitila ga,te je i prespavao u Drugoj policijskoj postaji prije dovođenja na Općinsko državno odvjetništvo u Splitu,a za njegovim kompanjonom, znači drugim akterom ove iznuđivačke priče policija intezivno traga.

Vlasnika J.R. smo nazvali na mobitel koji je bio isključen,a u objektu na "čvrsti broj" se javio zaposlenik rekavši da će gazda tek popodne biti tu i da sada ne zna gdje je te da ga tada nazovemo.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. lipanj 2021 13:51