StoryEditorOCM
Crna kronikaužas uživo

Procurila jeziva snimka: Ubio suprugu, stavio tijelo u kofer i bacio ga u rijeku… Njezin ljubavnik sve je pratio...

Piše I.P./JL
4. srpnja 2024. - 11:51

Aminana Rahmana (46) porota u Old Baileyju proglasila je krivim za ubojstvo supruge koju je ugušio dok je njen ljubavnik sve pratio preko TikToka. Zatim je tijelo Sume Begum (24) nagurao u kofer i bacio ga u pritok rijeke Temze, prenosi Sky News.

Ubojstvo se dogodilo u istočnom Londonu 29. travnja prošle godine, a presudu o doživotnoj zatvorskoj kazni dočekao je u srijedu. Groznom činu je, osim ljubavnika koji ga je gledao iz Ujedinjenih Arapskih Emirata, svjedočilo i ženinih dvoje djece.

Rahman je suprugu mrtvu ili bez svijesti utrpao u kofer, a dok ga je bacao niz rijeku snimile su ga kamere. Kofer s njenim raspadnutim tijekom isplivao je na obalu 10 dana nakon ubojstva. Na sudu je ljubavnik Shahin Miah (24) priložio snimku ubojstva koja je predana policiji.

Miah je jecao prepričavajući što se dogodilo i objasnio kako je htjela pobjeći kad ju je ubojica primio za vrat. Čuo je tri krika prije nego se snimka zamrznula, Rahman je nazvao ljubavnika svoje supruge nešto kasnije i rekao mu da ju je ubio te da se i on pripremi za istu sudbinu prenosi Jutarnji list.

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
04. srpanj 2024 11:57