StoryEditor
Crna kronikaopirao se uhićenju

Policija ispitala muškarca koji je s pištoljem zaustavio vozilo u okolici Splita i pucao po mjestu, još uvijek se ne znaju motivi suludog čina

Piše Marko Didić
16. listopada 2019. - 17:24

Policijski službenici Druge Policijske postaje Split dovršili su kriminalističko istraživanje nad 32-godišnjakom iz Podstrane.

Utvrđena je sumnja da je utorak ujutro u ulici Put Starog sela u Podstrani zaustavio svoje osobno vozilo pored vozila kojim je upravljao 43-godišnjak, prema kojem je tom prilikom usmjerio pištolj i uputio mu prijetnju smrću.

'Halo, policija, netko zaustavlja vozila i prijeti pištoljem!?': kod Splita uhićen naoružani muškarac, odveden je na ispitivanje

To se dogodilo ujutro dvije minute prije osam sati,a policija je u 8,40 već bila u kući 32-godišnjaka u ulici Rudine jer je 43-godišnjak očito odmah prijavio prijetnje smrću. Također se sumnja da je, nakon što se udaljio od 43-godišnjaka, ispalio nekoliko hitaca iz pištolja u ulici gdje je zatekao prolaznika kao i po povratku u blizini svoje kuće u ulici Rudine gdje živi.

Policija je izvršila pretres njegove kuće te je u kući našla tri prazne čahure kalibra 7,62 mm ali pištolj iz kojeg je pucano kao ni neko drugo naoružanje nije pronađeno. Kada je policija upala u njegovu uću sa M.J-om je bio i njegov 25-godišnji prijatelj.

Pucač se protivio uhićenju pa su nad njim upotrebljena policijska sredstva prisile.

Protiv 32-godišnjaka je podnesena kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu, zbog sumnje da je počinio kaznena djela prijetnje i dovođenja u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom, te je doveden pritvorskom nadzorniku,a u jutarnjim satima srijede doveden je i na Općinsko državno odvjetništvo u Splitu.
 

#PODSTRANA#PIŠTOLJ#NAORUŽANI MUŠKARAC

Izdvojeno

08. srpanj 2020 16:44