StoryEditor
Crna kronikadramatične scene

Pogledajte snimku potjere za bjeguncem u Splitu: vozač Passata bježao policiji, oborio službenika na motoru, na autu mu otpao kotač...

4. svibnja 2020. - 17:27
čitatelj

Iz splitske policije potvrđeno je da su oko 16.15 sati u Ulici Sedam Kaštela kod Marjanskog tunela službenici uočili zeleni Passat za čijim je upravljačem bio muškarac za kojim je raspisana potraga. Policajci su ga pokušali zaustaviti, no on se oglušio, stisnuo gas te počeo bježati. Policijska ophodnja je odmah krenula za njim, a angažirani su i interventni policajci te nekoliko policajaca na motociklima.

Neslužbeno doznajemo da je jednog od policajaca na motociklima bjegunac tijekom potjere i oborio na tlo. Osoba koja je bježala je Hrvoje M. s Pujanki za kojim je policija raspisala potragu jer ga, neslužbeno doznajemo, povezuju sa nedavnom tučnjavom u Kaštelima u kojoj je ozijeđeno nekoliko osoba. Potjera se nastavila sve do Kile, gdje su oko 16.40 sati u Ulici Put Vrborana uhićeni vozač i putnik iz Passata.

Tijekom potjere na Passatu je otpao jedan kotač, a potjera je, kako doznajemo od svjedoka događaja, završena kada je na Kili bjegunac vozilom skoro uletio u dvorište jedne obiteljske kuće.

'Danas oko 16.15 u Splitu policijski službenici uočili su OV Passat kojim je upravljala osoba za kojom je raspisana potraga. Vozaču je izdana naredba da se zaustavi, no oglušio se i dao u bijeg vozilom nakon čega su, policijski službenici krenuli za njim dok su odmah angažirani uz njih i pripadnici Interventne jedinice policije te policijski službenici na službenim motociklima.

Prilikom bijega vozač Passata je oborio policijskog službenika koji je upravljao službenim MTC. Vozač i putnik iz vozila uhićeni su i oko 16.40 privedeni u službene prostorije te je nad njima u tijeku kriminalističko istraživanje', objavljeno je u službenom izvješću PU Splitsko-dalmatinske.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
12. svibanj 2021 17:31