StoryEditor
Crna kronikadolijao recidivist

Pijan, bez kacige i dozvole 25-godišnjak uhićen u vožnji po Trogiru, otprije je poznat policiji po prometnim prekršajima

Piše Katarina Marić Banje
11. ožujka 2020. - 10:44
Nikša Stipaničev/Ilustracija/HANZA MEDIA

Na Prekršajni sud u Splitu priveden je 25-godišnjak koji je uhićen dok je bez vozačke dozvole u Trogiru oko ponoći pijan bez kacige vozio skuter.

Na kolniku D126 policijski službenici Policijske postaje Trogir zatekli su jučer oko ponoći 25-godišnjaka koji je upravljao motociklom Piaggio Skipper pod utjecajem alkohola i to prije stjecanja prava na upravljanje vozilima bilo koje kategorije. Uz to je bio i bez zaštitne kacige na glavi, informiraju nas iz PU splitsko-dalmatinske.

Prije toga se odbio zaustaviti kada mu je svjetlećom pločicom „STOP POLICIJA“ izdana naredba zaustavljanja da bi se na svjetlosne i zvučne signale službenog policijskog vozila dao u bijeg. Ubrzo je pronađen te je provjerom utvrđeno kako je recidivist u činjenju prekršaja Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Uhićen je i zadržan do prestanka djelovanja opojnog sredstva. Motocikl kojim je upravljao 25-godišnjak je privremeno oduzet do donošenja odluke o prekršaju. U utorak je uz Optužni prijedlog doveden nadležnom Općinskom prekršajnom sudu.

#PIJANI VOZAČ#TROGIR

Izdvojeno

16. lipanj 2020 23:15