StoryEditorOCM
Crna kronikaPOTRAGA U SPLITU

Ovo je crni Golf za kojim traga policija: samo nekoliko trenutaka poslije, nepoznati je vozač brutalno udario policajca i pobjegao; Pogledajte fotografije s nadzornih kamera

Piše PSD
30. studenog 2022. - 10:00

U odnosu na događaj u Splitu u ulici Domovinskog rata, noćas u 00:50 sati u kojem je nepoznati vozač osobnim vozilom teško ozlijedio 20-godišnjeg policijskog službenika, prema do sada utvrđenim činjenicama postoji sumnja da je u događaju sudjelovao vozač koji je upravljao crnim osobnim vozilom golf, potvrđuju iz policije.

Prema za sada dostupnim informacijama, golf bi trebao imati oštećenja na prednjem dijelu te oštećeno vjetrobransko staklo.

Užas u Splitu: nepoznati vozač pregazio policajca dok ga je zaustavljao! Nakon toga pobjegao, 20-godišnji vježbenik zadobio po život opasne ozljede; Za ovim autom policija traga

Policija moli sve građane koji imaju podatke o vozilu na fotografijama, odnosno imaju informacije o identitetu vozača koji je upravljao vozilom da ih odmah kontaktiraju na broj 192 ili osobno pristupe u najbližu policijsku postaju.

image
PU SD
image
PU SD
image
PU SD
image
PU SD
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
22. rujan 2023 22:43