StoryEditor
Crna kronikaSUKOB u splitu

Novi detalji horora na Bačvicama: Hrvoje Š. izvadio je spolovilo i pokušao se pomokriti po podiju, kada su ga pokušali izbaciti počeo je bosti nožem; Nedavno je izišao iz zatvora, i tamo je divljao...

Piše Katarina Marić Banje
19. srpnja 2019. - 18:06
bacvice

Napadač na interventnog policajca u noćnom klubu na Bačvicama Hrvoje Š. (42) izašao je iz zatvora u Šibeniku prije četiri mjeseca gdje je bio na odsluženju kazne za dilanje amfetamina i razbojništvo.

Ovisnik je o heroinu, a konzumira i speed što bi moglo biti i objašnjenje za nasilni ispad u sitnim jutarnjim satima u splitskom klubu kada je osim policajca, nožem izbo još tri osobe.

Poznati splitski redar i bloger oglasio se o užasu koji se dogodio noćas na Bačvicama: Šta je to čovjeku u glavi kada izbode četvero ljudi, po nogama, preponama, rukama, jetri...?! Oprez, uznemirujuće fotografije!

U krvavom sukobu na Bačvicama nožem izboden pripadnik Interventne policije, napadač je o 42-godišnjak iz Splita; Doznajemo detalje obračuna u noćnom klubu

Muškarac noćas na Bačvicama nožem ozlijedio četiri osobe, policija je brzo pronašla napadača; Pred popularnim klubom jutros su vidljivi tragovi krvavog obračuna

U dosjeu ima evidentirano i da je tijekom izdržavanja kazne u šibenskom zatvoru izazvao incident kada je izbio vrata iz drvenog okvira.

U klubu na Bačvicama je navodno oko 3,30 sati izvadio spolovilo i htio se pomokriti na podiju te su ga tada pokušali izbaciti. Hrvoje Š. vadi nož i ubada interventnog policajca koji se tu zatekao u noćnom izlasku i pokušao ga je smiriti. Dolazi do verbalnog sukoba pa i napada hladnim oružjem.

Nakon toga u pomoć policajcu priskaču zaštitar i voditelj kluba koje također Hrvoje Š. ubada. Nožem je ranio i 23-godišnjeg gosta iz Austrije. Bježi s mjesta događaja, ali je uhićen tri sata kasnije i na kriminalističkom je istraživanju u PU splitsko-dalmatinskoj. Nakon uhićenja je i dalje bio agresivan te se se opirao alko-testu i vađenju krvi.

Hrvoje Š. izašao je s izdržavanja kazne zatvora od tri i pol godine polovicom ožujka ove godine. Prije okončanja kazne je prošle godine tražio uvjetni otpust i ranije puštanje, ali je sudac izvršenja Županijskog suda u Šibeniku odbio zahtjev. 

  

#OZLIJEđEN INTERVENTNI POLICAJAC#SPLITSKI DILER

Izdvojeno