StoryEditor
Crna kronikapritvoren 57-godišnjak

Muškarac podvodio 30-godišnjakinju, kada više nije htjela pružati seksualne usluge njemu i drugima počeo je ucjenjivati objavom fotografija i snimki

Piše H
11. listopada 2019. - 14:14
shutterstock_1158582346

Istarska policija pritvorila je u petak 57-godišnjaka iz Vodnjana, kojega sumnjiči da je podvodio 30-godišnjakinju iz Zagreba, koju je ucjenjivao objavom fotografija i snimki koje je snimio dok je pružala seksualne usluge.

Policija je izvijestila kako je 57-godišnjaka kazneno prijavila zbog prostitucije, spolnog uznemiravanja i iznude.

Istragom je utvrđeno kako je on od 1. srpnja do 24. rujna iskoristio tešku financijsku situaciju 30-godišnjakinje, te je na području Pule, Medulina, Fažane i Rovinja organizirao njene susrete s drugim osobama radi pružanja seksualnih usluga uz novčanu naplatu.

U policiji kažu kako je 57-godišnjak i sam za novac koristio spolne usluge 30-godišnjakinje, te uzimao dio njene zarade.

Kada je ona odlučila prestati pružati seksualne usluge njemu i drugim osobama, on ju je počeo iznuđivati i tražiti od nje novac, ucjenjujući ju da će objaviti njene eksplicitne fotografije i snimke koje je snimio bez njena znanja.

Osumnjičeni je po dovršetku kriminalističkog istraživanja u petak ujutro priveden u pritvorsku jedinicu PU istarske, a ispitat će ga državni odvjetnik.

Izdvojeno

14. kolovoz 2020 05:49