StoryEditor
Crna kronikapopričali sa zlostavljačem

Monstrumu koji je zlostavljao psa na vrata stigli članovi Levijatana: pogledajte kako im je pokušao objasniti svoj gnjusni čin, opet je postao agresivan...

22. studenog 2018. - 12:51
lovac1

Slučaj mučnog mlaćenja pasa iza kojeg stoji lovac iz mjesta Postinje Donje u okolici Muća, popraćenog video snimkom osobe koja je sve to sa smijehom promatrala, digao je na noge javnost, a na teren, pred kuću monstruma pod hitno izbačenog iz lovačke udruge, dovela članove Levijatan, fondacije za zaštitu životinja.

Uhićen stariji muškarac sa šokantne snimke mučenja životinja, policija ga privela nakon bešćutnog cipelarenja pasa

Levijatanovci su popričali s lovcem koji navodi kako je skroz 'puka' kada je vidio štetu koju su mu psi učinili u gepeku, i da je to napravio prvi puta u životu.

Pod silinom pitanja je priznao krivnju, ali i drži kako za teško fizičko maltretiranje životinja nema razloga snositi bilo kakvu vrstu posljedice.

Oprez, uznemirujući video: stravična snimka zlostavljanja pasa u zaleđu Splita šokirala javnost, policija traži manijaka koji je iscipelario nesretne životinje

Mučitelj iz Muća nije uspio prikriti agresivnost ni u razgovoru s Levijatanovcima, no ipak je poslušao njihov dobronamjerni savjet, pa je tonalitet glasa sveo u normalnije okvire.

Poslušajte što i kako govori čovjek koji ne vidi ništa loše u mlačenju slabijih od sebe.

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

28. rujan 2020 14:06