StoryEditor
Crna kronikastravičan zločin

Majka ubijene djevojke s Lošinja prepričala horor susret s ubojicom: Bio je mrkli mrak. Pokušala sam se obraniti, nisam uspjela. Onda je napao nju...

Piše Dušan Miljuš i Hajdi Karakaš Jakubin/Jutarnji list
14. veljače 2020. - 16:42
Matija Đanješić/HANZA MEDIA

U Malom Lošinju u jutarnjim satima ubijena je 16-godišnja djevojka koja je stradala sasvim slučajno. Muškarac za kojeg se sumnja da je počinio ubojstvo, došao je u zgradu obračunati sa svojom bivšom partnericom. Djevojka i njezina majka navodno su se sasvim slučajno našle na hodniku dok je on krenuo prema trećoj osobi, njegovoj bivšoj djevojci.

- Što da Vam kažem, mi smo zapravo kolateralne žrtve. Naprosto smo se našle na krivom mjestu u krivo vrijeme. Ja i moje dijete tog čovjeka nikad prije, a ni njegovu bivšu partnericu, nikad nismo vidjeli. On je naprosto "fulao" kuću. On je uletio u naše dvorište. Bio je mrkli mrak.

Prvo je napao mene, a onda je moja kći izletila. Ja sam se pokušala obraniti, ali nisam mogla. Onda je napao nju, pa opet mene. Ništa nisam vidjela - ispričala je L.T., majka ubijene djevojke za Jutarnji list.

Ona je u to vrijeme bila u policiji i jedva nam je uspjela prepričati što se dogodilo.

Nakon što se  po gradu počelo pričati da je 41-godišnji ubojica u Malom Lošinju zapravo planirao ubiti bivšu ženu koju je tražio u ulazu u kojem je živjela ubijena 16-godišnjakinja s obitelji, pokušali smo kontaktirati navodnu "metu" ubojstva.

U telefonskom razgovoru nije uspijela suspregnuti suze zbog napisa koji od ranog jutra "drmaju" medijskim prostorom.

- Nemam komentara, shvatite me - jedino je što nam je uspjela reći bivša partnerica osumnjičenog ubojice.

A susjedi tog bivšeg bračnog para čija se ljubav opravdano "rasprsnula", nemaju riječi kojima bi opisali zločin.

- Vjerujte mi, njegov ego si nije mogao dopustiti da ta divna žena s njim ne želi više imati nikakvog posla. On nju nije prestajao maltretirati psihički i fizički, a rasplamsao je gnjev nakon što je njihovog psa uzela i, očito, spasila od njegova ludila - rekao je za Jutarnji list jedan susjed muškarca koji je naprasno ugasio život srednjoškolke koju ne poznaje.

#MALI LOšINJ#UBOJSTVO

Izdvojeno