StoryEditorOCM
Crna kronikaPOLICIJSKA OBRADA

Josip Ćurković doveden kod pritvorskog nadzornika u Split: prijavljen je za brutalni napad, istraživanje se nastavlja

29. srpnja 2024. - 11:17

Josip Ćurković Ćos (62), suvlasnik "Carpe Diema" doveden kod pritvorskog nadzorniku u PU splitsko-dalmatinsku. Osumnjičen je za počinjenje kaznenog djela teške tjelesne ozljede u pokušaju nad Ivanom Gospodnetićem, vlasnikom restorana "Gariful" u Hvaru i Dinkom Petričevićem, zvanim MIjo, kuharom.

O privođenju su izvijestili iz PU splitsko-dalmatinske.

- U odnosu na događaja u Gradu Hvaru 28. srpnja 2024.godine kada je oko  1.45 sati na terasi restorana došlo je do fizičkog sukoba između više osoba, dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 62-godišnjakom.

image

Kuhar nakon napada

Privatni album

Utvrđeno je postojanje osnovane sumnje da je na štetu dvojice muškaraca ostvario obilježja kaznenih dijela Teška tjelesna ozljeda u pokušaju  iz čl. 118. u svezi s člankom 34 Kaznenog zakona. nakon dovršenog istraživanja uz kaznenu prijavu predan je pritvorskom nadzorniku.

U odnosu na navedeni događaj kriminalističko istraživanje se nastavlja i dalje.

Također, o do sada utvrđenim činjenicama upućena je obavijest Ravnateljstvu civilne zaštite, Područnom uredu civilne zaštite Split i Državnom inspektoratu kako bi bili u mogućnosti pokrenuti postupka nadzora iz svoje nadležnosti - naveli su.

image

Ivan Gospodnetić, renomirani ugostitelj iz grada Hvara

Mirko Crncevi
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
17. rujan 2024 15:56