StoryEditor
Crna kronikasplićanin demantira povezanost s ubojstvom ive stipetića

Ivan Giljanović: U policiji nisam proveo ni sekunde

Piše PSD.
14. prosinca 2010. - 18:56

Profesor kineziologije Ivan Giljanović (29) iz Splita, o kojemu smo u subotu objavili da bi mogao biti među osumnjičenima za još uvijek nerazjašnjeno ubojstvo Ive Stipetića (22) na Kočinjem brdu, nije ni bio u policiji na obavijesnom razgovoru.

- Objavom ovog novinskog članka, kojim me se stavlja u kontekst osumnjičenog za ubojstvo Ive Stipetića, nanesena mi je nasaglediva šteta. S tim slučajem nemam nikakve veze a u policiji nisam proveo ni jednu sekundu. Isto tako, nisam dobio ni bilo kakav poziv policije za obavijesni razgovor u vezi tog ubojstva - kazuje Ivan Giljanović, bivši boksač a sada boksački trener.

Nadalje tvrdi:

- S Ivom Stipetićem nisam imao nikakve veze, nisam ga ni poznavao. Od svih osoba čije se ime spominje u spornom članku, poznajem jedino Kristijana Stojanovića Kikija, i to isključivo iz sportskih krugova. Zajedno smo trenirali u Boksačkom klubu “Split” i time prestaje svaki naš kontakt. Već godinama radim na osiguranju u raznim noćnim klubovima, a namjeravao sam i otvoriti svoju zaštitarsku tvrtku.

S ovim člankom mi je ugrožen kredibilitet u toj poslovnoj grani, narušen mi je ugled u branši među ljudima do kojih mi je stalo a koji su mi potrebni za poslovanje u budućnosti. Oženjen sam i otac dvoje djece. Nepromišljenošću novinara i plasiranjem lažnih informacija u javnosti - za koje ne znam tko ih i zašto podmeće novinaru s ciljem da me oblati - nanesena je nepopravljiva šteta meni i mojoj obitelji - kazao nam je Ivan Giljanović, kojemu se ovim putem ispričavamo zbog objavljivanja pogrešne informacije.

Andrea Kuzmić, foto: joško šupić / cropix

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

25. veljača 2021 05:29