StoryEditor
Crna kronikaprava drama

Džepnim nožićem napao ženinog ljubavnika, teško ga ranio. Na sudu se branio da je ranjeni muškarac sam sebi kriv: ‘Htio me udariti!‘

Piše Kronika SD
22. svibnja 2022. - 09:26

Ljubomorni suprug džepnim je nožem teško ranio muškarca kojeg je optužio da je ljubavnik njegove supruge. Osuđen je uvjetno na osam mjeseci zatvora, a ranjenom muškarcu mora platiti i više od 20.000 kuna odštete, piše Danica

Kako stoji u presudi, u ožujku 2016. godine oko 17 sati u selu u Zagorju došao do Kristijanove obiteljske kuće gdje ga je prilikom naguravanja i verbalnog sukoba džepnim nožićem piknuo zadavši mu ubodnu ranu u predjelu stražnje lijeve strane prsišta s izljevom krvi u prsištu“. 

Potvrđeno je da je muškarca napao sklopivim džepnim nožićem, no optuženi je tvrdio da je sam kriv pa zbog toga nema pravo na naknadu štete. 

- On je zavodio moju suprugu, slao joj poruke i zvao je telefonom. Tog dana sa ženom sam došao do njegove kuće radi razgovora i tad je došlo do verbalnog sukoba, naguravanja i ozljeđivanja, za što sam osuđen, ali to ne znači da mu još moram platiti i odštetu - rekao je muškarac čija je supruga svjedočila na sudu gdje je otkrila i kako je navodnog ljubavnika upoznala u autobusu. 

O krvavoj drami svjedočila je i njegova supruga koja je navela kako se s Kristijanom upoznala u autobusu kojim je svakodnevno odlazila na posao.

„Zajedno smo putovali na posao mjesecima, pa mi je počeo slati poruke na mobitel i nazivati me tražeći da se sa njim sastanem. Odbila sam i zatražila da me prestane zvati i pisati poruke. No, on nije prestajao pa sam sve ispričala mužu - tvrdi žena.

Njezin suprug je dodao da je posumnjao da se nešto događa kada je počela stalno tražiti bonove za mobitel što mu je bilo čudno. Nije otkrio poruke ni pozive pa su se posvađali, a ona je onda priznala da je s drugim muškarcem imala aferu, ali da ju sada želi prekinuti zbog čega je on stalno naziva i nagovara da nastave sa svojom romansom. 

- Meni je tada pal mrak na oči te sam sa suprugom otišel do njegove kuće i pital ga kaj on ima s mojoj ženom, na što mi je odgovoril da je prvi put vidi u životu. Posvađali smo se, a kako sam u ruci držao džepni nožić upiknul sam ga misleći da me želi udariti -  svjedočio je suprug.

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
04. srpanj 2022 05:42