StoryEditor
Crna kronika‘pao‘ PONAVLJAČ

Doznajemo tko je diler iz Splita uhićen s pola kilograma marihuane: 26-godišnji Čudo sa Sućidra već ima zakazano suđenje za mnogostruko veću količinu droge

22. travnja 2021. - 14:40

Diler iz Splita koji je završio kod pritvorskog nadzornika zbog pola kilograma marihuane već je evidentiran po istom ilegalnom poslu. Na Općinskom sudu u Splitu čeka ga suđenje zbog 4,33 kilograma marihuane s kojom je uhićen prije godinu i pol dana.

U pritvorskoj jedinici PU splitsko-dalmatinske Toni V. (26) zvani Čudo  je smješten nakon što su inspektori Službe kriminaliteta droga dovršili su kriminalističko istraživanje nad njim. Pretragom stana na splitskom predjelu Sućidar u srijedu su kod njega pronašli i oduzeli tri vrećice s ukupno 568,7 grama marihuane.

Nadležnom državnom odvjetništvu je protiv njega podnesena kaznena prijava zbog neovlaštene proizvodnjei stavljanja u promet opojne droge. Istu prijavu te kasnije i optužnicu zaradio je u listopadu 2019. godine kada mu je nađeno 4,33 kilograma marihuane.

Tada su mu u policajci upali u isti stan u večernjim satima i našli dvije vreće s “travom”. Osim droge, oduzeta mu je tada i vaga za precizno mjerenje. U policiji se branio šutnjom, ali je kasnije na državnom odvjetništvu priznao počinjenje kaznenog djela.

Već u prosincu je protiv njega podignuta optužnica u kojoj je predloženo da plati troškove kaznenog postupka u iznosu od 2450 kuna od čega više od tisuću kuna otpada na trošak toksikološkog vještačenja. Optužni akt je postao pravomoćan u veljači prošle godine, a suđenje mu je zakazano za dvadesetak dana.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. srpanj 2021 07:46