StoryEditorOCM
Crna kronikaNEUGODAN INCIDENT

Bivši nogometaš ‘Hajduka‘ uhićen i prenoćio u policijskoj postaji u Trogiru: pijan vrijeđao trenera dječje nogometne momčadi iz Zagreba i psovao roditelje

6. lipnja 2022. - 09:34

Bivši nogometaš Hajduka uhićen je u Trogiru u nedjelju oko 21 sat zbog vrijeđanja trenera dječje nogometne ekipe na "Dalmatinko kupu", međunarodnom nogometnom turniru za mlade. "Slobodna" doznaje da je bivši nogometaš prenoćio u Policijskoj postaji Trogir jer mu je izmjereno 1,60 promila alkohola u krvi.

Incident se dogodio tijekom utakmice Hajduka i Dinama na turniru za mlade. Bivši nogometaš je psovao trenera gostujuće ekipe, a uputio je uvrede i roditeljima djece.

Prema izjavama očevidaca dovikivao je svašta i djeci. Kako je bio iznimno neugodan i nije ga se nikako moglo smiriti pozvana je policija.

Nije se primirio ni po dolasku policijskih službenika te su morali primjenit sredstva prisile. Sputali su ga lisičinama i uhitili.

Odveden je u trogirsku postaju gdje mu je izmjeren alkohol u krvi, a ponuđena mu je i liječnička pomoć zbog stanja u kojem je bio. Zadržan je u pritvorskoj jedinici preko noći što je uobičajena procedura dok ne popusti djelovanje opojnog sredstva.

Protiv njega je podnijet optužni prijedlog zbog remećenja javnog reda i mira na naročito drzak i nepristojan način. Prijavljen je i zbog neposjedovanja osobne iskaznice.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. listopad 2023 09:59