StoryEditor
Crna kronikaNJEGOVA STRANA

Bivši ‘Hajdukovac‘ Jurica Vučko o uhićenju u Trogiru: ‘Nisam želio nikoga napasti, imao sam intenciju primiriti situaciju. U policijskoj postaji sam spavao kao beba!‘

6. lipnja 2022. - 14:22
Jurica Vučko kaže kako je želio spriječiti probleme; Na igralištu u Trogiru intervenirala je policijaCropix

Nakon objave vijesti  o uhićenju Jurice Vučka, bivšeg igrača “Hajduka”, upitali smo ga što se točno dogodilo u Trogiru da je u konačnici prespavao u službeni prostorijama.

- Popio sam par piva jer sam proslavljao veliki uspjeh mog “Primorca” na turniru s mojom ekipom koju inače vodim. Došao sam u Trogir iz Vranjica gdje su igrali. Nije istina da sam vrijeđao djecu i roditelje.

Poznato je da sam ekstremni “Hajdukovac”, ali u ovim situacijama pokušavam zaštititi druge jer znam da i u Splitu i Zagrebu ekstremno slavlje može izazvati incident. Moja intencija je bila da se situacija primiri.

Možda je policija mislila da ću nekoga napasti, to mi nije bila ni zadnja namjera. Zanimljivo je da je taj trener kojeg sam navodno napao moj kolega iz mlađih dana kada smo igrali u Hrvatskoj reprezentaciji.

image

Jurica Vučko

Paun Paunović/Cropix

Želim istaknuti da sam upravo ja prije dva dana dočekao ekipu “Dinama” u Stobreču. Zahvaljujem se policiji u Trogiru na njihovom korektnom postupanju, a što se tiče boravka u postaji mogu vam kazati da sam zaspao kao beba, ne zbog alkohola već sam bio umoran - kazao nam je Jurica Vučko

Bivši nogometaš je uhićen u Trogiru u nedjelju oko 21 sat zbog vrijeđanja trenera dječje nogometne ekipe na "Dalmatinko kupu", međunarodnom nogometnom turniru za mlade. takav opis je stavila policija u optužnom prijedlogu protiv njega. U postaji mu je izmjereno 1,60 promila alkohola u krvi, a izgred se zbio tijekom utakmice “Hajduka” i “Dinama” na turniru za mlade.

Iako su pojedinci prepričavali kako je dovikivao svašta roditeljima i djeci, taj dio nije mu stavljen na teret tako da očito kako se radi o zlobnim glasinama. Jurica Vučko je zadržan u pritvorskoj jedinici tijekom noći s nedjelje na ponedjeljak što je uobičajena procedura dok ne popusti djelovanje opojnog sredstva.

Protiv njega je podnijet optužni prijedlog zbog remećenja javnog reda i mira na naročito držak i nepristojan način. Prijavljen je i zbog neposjedovanja osobne iskaznice. Što se tog tiče, kazao nam je da mu je osobna iskaznica bila u automobilu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
16. kolovoz 2022 11:47