Overlay
ne propustite!

Novi broj Stila donosi najbolje savjete, recepte i ideje za blagdane, kao i stručne preporuke za puno sretniju, zdraviju i bogatiju Novu godinu!

Piše Stil
16. prosinca 2021. - 12:32

U subotu 18. prosinca čitateljima Slobodne Dalmacije poklanjamo novi broj lifestyle priloga Stil.

Hedonistički, slavljenički broj ovoga smo puta osmislili s malim odmakom od uobičajenog: umjesto kupovnih ukrasa i igračaka, predstavljamo dekoracije i lutkice koje su izradile vrijedne ruke domaćih kreativaca; umjesto svečanog modnog editorijala, imamo prijedloge modnih influencera; umjesto standardnih recepata, donosimo najljepše blagdanske slastice gastronomskih blogera, a umjesto klasičnih preporuka knjiga, filmova i glazbenih albuma, nudimo vam alternativne blagdanske top liste za gledanje i slušanje.

Vjerujemo ipak da će vam najkorisnija biti naša Štorija, u kojoj stručnjaci za različita područja života otkrivaju što bismo mogli poduzeti da nam iduća godina bude znatno bolja od ove na izmaku. 

Zanimljivo bi vam štivo mogla biti i Ćakula, u kojoj Robert Sever priča o svojih 20 godina na domaćoj modnoj sceni te pri tom vrlo otvoreno razotkriva sve probleme koje je na njoj primijetio. Ipak, najdraža nam je poruka koju nam je svima uputio. A koja je to, doznat ćete u novom broju Stila, koji izlazi u subotu 18. prosinca.

Pratite Stil i na Instagramu!

26. travanj 2024 17:32