StoryEditorOCM
Više od sportaljubav je slijepa

Supruga ukrajinskog nogometaša šokirala izjavom: Nikad ne bih bila s čovjekom koji zarađuje manje od 10 tisuća eura

Piše SN
28. ožujka 2024. - 16:40

Oleksandr Zubkov, igrač ukrajinske nogometne reprezentacije, zajedno sa svojim suigračima osigurao je plasman na nadolazeće Europsko prvenstvo u Njemačkoj nakon 2:1 pobjede nad Islandom u finalu doigravanja.

Nakon njegovog uspjeha, u centru medijske pozornosti našla se njegova supruga Anna Zubkova, i njena izjava koju je dala za lokalne medije u Ukrajini. Zubkova je rekla kako nikako ne bi mogla biti s muškarcem koji ne zarađuje dovoljno za njene standarde.

- Ne bih mogla nikada biti s čovjekom koji ne zarađuje veliki novac ili ima neku manju plaću. Koja je plaća za mog čovjeka normalna? Recimo najniže što bih prihvatila je 10.000 eura - izjavila je i nastavila:

- Trošim mjesečno barem 3.000 eura. Ne kupujem ništa skupo za sebe jer se moj muž brine za to - dodala je.

Također, priznala je da i sama želi započeti neki biznis i zarađivati ​​novac jer smatra da će tek tada biti u potpunosti ispunjena.

- Mislio sam da će biti dovoljno da budem s čovjekom koji mi pruža financijsku sigurnost i da je to dovoljno. Ne, u zadnje vrijeme razmišljam da mi nije dovoljno da budem samo supruga i majka, želim zarađivati novac i biti ispunjena u ovom životu. Imam nekih ideja i želim stvarati odjeću.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 12:56