StoryEditorOCM
Više od sportaveliki skandal

Bivši Modrićev suigrač dotakao dno, neprikladne poruke koštale su ga posla i obitelji, inzistira da nije protuzakonito

Piše SN
24. kolovoza 2024. - 09:23

Jermaine Jenas, bivši premierligaški igrač i nekadašnji suigrač Luke Modrića iz Tottenhama, u intervjuu za The Sun potvrdio je razlog svog odlaska s britanske televizijske kuće BBC. Jenas je priznao da je slao neprikladne poruke ženama s kojima je radio, te je također rekao da je ‘iznevjerio samog sebe‘ i otkrio da mu je brak u rasulu - pišu Sportske novosti.

U ‘bombastičnoj‘ ispovijesti, rekao je da se ‘srami‘ i da mu je ‘duboko žao‘ - priznavši da je ‘mahnito‘ slao poruke jednoj ženi 24 sata nakon što mu je dala svoj broj na poslovnom događaju. Također je istaknuo da nije ‘seksualna štetočina‘ i da se mora braniti. Međutim, rekao je da je lagao svojoj supruzi nakon što su ga obavijestili o optužbama kako bi ‘našao izlaz iz ove zbrke‘.

BBC je otpustio Jenasa preko, kako kaže, ‘mučnog‘ poziva - dok je bio na obiteljskom odmoru u Marbelli, u Španjolskoj, sa suprugom i njihovo troje djece. Jenas je, prisjećajući se tog događaja, osjećaj opisao ‘odvratnim‘, jer je morao ‘sjediti i slušati što je rekao‘ dok su četiri osobe na Zoom pozivu čitali njegove neprikladne tekstualne poruke.

Prema navodima Daily Maila, oženjenog bivšeg nogometaša korporacija je otpustila nakon što su se žene žalile na njegovo ponašanje na radnom mjestu, a mlađi član osoblja, koji je navodno bio impresioniran Jenasom, izrazio je zabrinutost zbog navodnih poruka.

image
AFP

Jenas, je u braku sa svojom ženom već 13 godina i ima četvero djece, a sada navodno razmišlja o tužbi prema BBC-u zbog načina na koji se riješila ova situacija. Njegova supruga nije razgovarala s njim otkako je saznala za skandal i ‘apsolutno je bijesna‘ - izbacila ga je iz njihove kuće u Hertfordshireu i on ne zna hoće li mu oprostiti.

Englez je inzistirao da nije učinio ništa protuzakonito i da su poruke bile između odraslih osoba, od kojih je rekao da je jedna jasno dala do znanja da je zainteresirana. Zanijekao je da je ikada slao nepristojne slike ili video snimke. Također je naveo za The Sun da mu je ‘jako, jako žao‘ i da ‘svima‘ duguje ispriku jer je iznevjerio sebe, svoje prijatelje, obitelj i kolege.

Oženjena zvijezda rekla je da ‘sabotira samog sebe‘ i ima ‘samodestruktivnu crtu‘, ali da isto tako ide na terapiju. Priznao je da vjeruje da je zbog onoga šo je učinio varao svoju ženu, no naglasio je da se nije ništa fizički dogodilo.

Video pogledajte OVDJE.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
14. rujan 2024 12:27