StoryEditorOCM
TenisZa prste polizat

Poseban specijalitet za Donnu Vekić na ludom dočeku pripremio poznati ‘chef‘ iz Splita. Jelo je posluženo u peharu

Piše Ivan Renić
3. kolovoza 2024. - 22:23

Poseban doček imala je Donna Vekić u hrvatskoj kući u Parizu. Dočekali su je navijači, kolege sportaši, ljudi iz Hrvatskog olimpijskog odbora i brojni drugi. Njoj u čast priređena je i velika večera. A na njoj i Donni posvećeno jelo. Kozice a la Donna, najavio je Ivo Vrdoljak, prvi čovjek poznatog splitskog restorana ‘Zrno soli‘.

- Servirat ćemo ih u peharu, a mislim da smo s time dovoljno rekli. Za nas je Donna zlatna. Odlučili smo pripremiti ovu večeru bez obzira na rezultat finala. Večeru smo nedavno radili i u kraljevskim odajama Windsora, ali ovo je za nas kruna godine. Kuhati za naše sportaše je poseban osjećaj. Čast nam je što smo ovdje – kazao je Vrdoljak.

I zaista, bogata je bila večera za Donnu. Od ribljih do mesnih specijaliteta, svega je tu bilo, a nedostajalo nije ničega. Suradnik HOO-a Drago Ćosić obznanio je kako je Vekić osvojila 45. medalju za Hrvatsku na ljetnim olimpijskim igrama. Prolomio se tada pljesak oduševljenja. A ovacije je pokupio i njezin trener Nick Horvat kojemu također pripadaju velike zasluge za sve što je ostvario s Donnom.

image

Jelo u čast Donne Vekić

Ivan Renić
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
21. rujan 2024 03:20