StoryEditor

Pegula Ančić: Muči me disk, nije siguran ni travnati Queens

Piše PSD.
20. svibnja 2010. - 14:07
Službeno je splitski tenisač Mario Ančić otkazao nastup na Roland Garrosu.
- Imam problema s diskom kralježnice L5S1. Stoga sam odlučio otkazati nastup u Parizu - potvrdio nam je Ančić ono što se dalo naslutiti još jučer.

Zbog bolova u leđima Splićanin se prisilno iz Nice, gdje je trebao nastupiti na ATP turniru, morao vratiti u Zagreb.
- Sada mi je najvažnije da se par dana odmorim i krenem odmah s terapijom. Vidjet ćemo potom koliko će to sve zajedno trajati. Ne želim unaprijed ulaziti u neke prognoze - kazao je Ančić.

Upitan je i početak travnate sezone.
- Iskreno, nije siguran ni nastup u Queens’u. Zna se koliko mi je važan ovaj dio sezone. Naravno, važan je bio i Roland Garros, no trava, a potom i Davis Cup u Splitu, posebnesu stavke u mom ovogodišnjem rasporedu. Još jako dobro pamtim 2005. godinu i atmosferu koju smo doživjeli na Gripama. Nadam se i dat ću sve od sebe da budem spreman za ovogodišnji nastup - kazao je Ančić.

Trebat će reprezentaciji. Itekako. Jer i Ivo Karlović ima problema s ahilovom tetivom te ni njega neće biti u Parizu. Problema za Davis Cup vrstu napretek. Ivan Ljubičić se od reprezentacije oprostio. No, jednom je rekao da će pomoći, ako zatreba. Do meča sa Srbijom je gotovo dva mjeseca, ali... Mogao bi zatrebati.

P. SMOLČIĆ
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

17. rujan 2020 16:59