StoryEditorOCM
Strani nogometljubavni trokut

Bio je s De Bruyneovom curom, a sad je primio ‘raketu‘: ‘Thibaut mi je za jednu noć dao ono što Kevin nije nikada‘

Piše I. M.
10. svibnja 2023. - 12:43

Danas su Kevin De Bruyne i Thibaut Courtois reprezentativne kolege, ali njihov odnos je očigledno čisto profesionalan zbog događaja iz prošlosti... Naime, prijateljstvo je prekinuto kad se spomenuti dvojac našao "u koktelu ljubavi" nakon što je danas golman Real Madrida spavao s tadašnjom djevojkom veznjaka Manchester Cityja. Dok je Caroline Lijnen, neslavna akterica jedne od najvećih afera u modernom nogometu danas daleko od očiju javnosti.

Obojica su bili članovi Chelseaja, ali nisu nosili dres "bluesa". Kevin je bio na posudbi u njemačkom Werderu, dok je Courtois branio za Atletico Madrid. Prema pisanju belgijskog magazina Storyja, tadašnja De Bruyneova djevojka Caroline Lijnen je iza njegovih leđa imala seksualnu aferu s Courtoisom. 

Međutim, izgleda kako je sinoć malu zadovoljštinu dobio de Bruyne nakon što je zabio gol sunarodnjaku u polufinalu Lige prvaka. Lansirao je "raketu" i to direktno u mrežu za 1:1 na Bernabeuu.

image
Javier Soriano/Afp

U cijeloj aferi je navodno De Bruyne prvo prevario Caroline s njenom najboljom prijateljicom i kada je to ona saznala odmah je odlučila osvetiti se pa je tako spavala s Courtoisom, a izgleda kako je u svemu najviše naštetila sebi. Dok je Werder u siječnju bio na pripremama u Turskoj, Lijnen se počastila izletom u Madrid.

"Thibaut mi je za jednu noć dao ono što Kevin nije za tri godine. Imali smo prelijep razgovor i napravio mi je ukusno jelo. Kevin to nikad nije uradio za mene", kazala je Lijnen svojevremeno za belgijske medije.

Caroline je otkrila da nakon te noći više nikada nije progovorila ni riječ s Thibautom, a može se reći da su sve tri strane krenule svojim putem.

"Iako još uvijek ne vjerujem što je Courtois napravio, nastavljamo profesionalno surađivati", naveo je De Bruyne u svojoj biografiji koju je objavio u listopadu 2014. godine.

Godinama kasnije veznjak Manchester Cityja je sretno oženjen s Michele Lacroix i njih dvoje imaju troje djece nakon vjenčanja 2017. godine. 

S druge strane, Courtois je imao buran ljubavni život. Bivšu djevojku Martu Dominguez je ostavio 2017. godine kada je bila trudna s njihovim drugim djetetom, a sada je zaručen za izraelsku manekenku Mishel Gerzig.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
01. svibanj 2024 20:34