StoryEditorOCM
Strani nogometneočekivano

Benzema proživljava ‘pakao‘, navijači žestoko napali Francuza koji se nakon svega odlučio za radikalan potez

Piše Sport SD
27. prosinca 2023. - 23:20

Poraz Al Ittihada od Ronaldovog Al Nassra rezultatom 5:2 prema svemu sudeći bio je okidač da nekad najbolji nogometaš svijeta Karim Benzema izbriše svoj Instagram profil s više od 76 milijuna pratitelja.

Francuz se našao na meti žestokih kritika navijača koji ga smatraju glavnim krivcem za loše ovosezonske predstave njihove momčadi, a najviše mu zamjeraju kako je "nevidljiv" za vrijeme velikih utakmica.

Benzema je u dosadašnjem tijeku sezone upisao 12 golova i pet asistencija u 20 utakmica što i nisu loši rezultati, ali čini se da ostatak momčadi ne prati njegov primjer.

Al Ittihad trenutno zauzima šesto mjesto nacionalnog prvenstva i zaostaje 22 boda od vodećeg Al Hilala, dok su se u Azijskoj Ligi prvaka plasirali u osminu finala i tek čekaju daljnji rasplet situacije.

Benzema želi postati, zajedno sa svojim suigračima Fabinhom i Kantéom, prvi igrač koji je osvojio Ligu prvaka i Azijsku Ligu prvaka, No, trenutno je s profesionane strane, njegov boravak u Saudijskoj Arabiji daleko od idealnog.

Standings provided by Sofascore
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 15:06