StoryEditor
Strani nogometoči u oči

Belgijski seks trokut imao je svoj vrhunac u Madridu: De Bruynea je djevojka prevarila s Courtoisom i od tada najbolji prijatelji ne pričaju

Piše R.R.
27. veljače 2020. - 19:35
AFP/Oscar Del Pozo

Tko će ga znati što se sve zbivalo u glavama dvojice belgijskih reprezentativaca Thibauta Courtoisa iz Real Madrida i Kevina De Bruynea člana Manchester Cityja u onoj 82. minuti kada je veznjak prišao lopti kako bi izveo kazneni udarac. De Bruyne je zabio i donio pobjedu Manchester Cityju, nikakve reakcije kod obojice igrača nismo vidjeli, ali priča među njima je duboka.

Od velikih, najboljih prijatelja nekada do danas samo dva igrača koji se profesionalno ophode jedan prema drugome kada su reprezentativnom dresu. Kevin De Bruyne je imao djevojku Caroline Lijnen koja je često putovala u Madrid i svog je mladića prevarila s njegovim najboljim prijateljem.

- Bili smo najbolji prijatelji, Caroline je često bila u Madridu i dogodila se prevara. Rekao sam mu u lice da znam što se dogodilo i od tada ne razgovaramo. Samo profesionalno. Jednom me izbornik reprezentacije pitao želim li da Courtoisa izbaci iz reprezentacije, ali to nisam želio. Dogodila se privatna stvar, ali on je odličan vratar i potreban je reprezentaciji – ispričao je Kevin De Bruyne.

Njegova bivša djevojka Caroline Lijnen ima pak malo drugačiju priču o svemu što se dogodilo. Naime po njenoj verziji onda je samo svom dragom Kevinu vratila "milo za drago".

- Kevin mi je priznao da je ima aferu s mojom najboljom prijateljicom i ja sam mu kazala da bira između nas dvije s kojom će biti, bila sam spremna mu pružiti drugu priliku – kazala je Caroline i nastavila:

- Kad sam mu kazala da idem u Madrid kod Thibauta on je čak i podržao moju ideju. Dogodilo se nešto što se nije smjelo dogoditi, ali nimalo mi nije krivo. To što nisu više najbolji prijatelji nije moja stvar, neka se sami dogovore.

Navodno su Kevinovi roditelji Carolini kazali da ne priznaju nikakvu prevaru, no sve je izašlo u javnost.

I što sada? De Bruyne nije, barem tako vjerujemo, mislio prilikom izvođenja penala baš na ovu situaciju kao osvetu. Bili su najbolji prijatelji, završili svoju priču zrelim razmišljanjem. No ipak, gledali su se u onoj 82. minuti "oči u oči", tko zna što im je kroz glavu prolazilo.

Izdvojeno

14. kolovoz 2020 18:46