StoryEditor
Ostaloidealna prilika

Splitske dvorane širom otvorile vrata: roditelji, povedite djecu neka izaberu sport

14. rujna 2019. - 10:53

U sklopu obljetnice 40 godina od Mediteranskih igara u Splitu danas je između ostalog na rasporedu „Dan sporta grada Splita“ u kojem će Javna ustanova „Sportski objekti“ otvoriti vrata svojih objekata svim zainteresiranima, u prvome redu djeci.

Ideja je da djeca, i to uglavnom ona predškolske dobi i nižih razreda osnovne škole, po svom izboru uz stručnu pomoć trenerâ iz splitskih klubova otkriju koji ih sport privlači i koji bi im bio najbolji izbor. Djeca će imati široku lepezu sportova, od momčadskih poput nogometa, košarke, rukometa, odbojke i malog nogometa, „vodenih“ poput plivanja i vaterpola, borilačkih (taekwondo, judo, boks...), tenisa, streljaštva, gimnastike... Za svakoga ponešto.

Objekti o kojima pričamo su Sportski centar Gripe, košarkaška dvorana na Gripama, Park mladeži, teniski tereni na Firulama te Sportski centar Poljud. Vrata tih objekata otvaraju u 9 sati ujutro, organizirat će se i likovne radionice, a naći će se tu ponešto i za roditelje koji će imati priliku besplatno izmjeriti tlak, izvaditi krv te odrediti šećer, masnoće i indeks tjelesne masti.

Izdvojeno

10. kolovoz 2020 17:01