StoryEditor
Ostalobrojni dokazi

Skandal koji je šokirao SAD: tajno snimali gole navijačice, a treneri između sebe dijelili fotografije

Piše PSD.
14. listopada 2021. - 18:21

Washington Redskinsi ponovno su se nakon lipnja prošle godine našli pod istragom zbog novih kompromitirajućih podataka i materijala. Bivše navijačice ovog NFL kluba odlučile su pozvati vodstvo lige da objavi sve rezultate istrage o ponašanju na radnom mjestu u istočnoj diviziji.

U video prilogu kojeg je objavio 'Washington Post' prošle godine zaposlenici spomenutg lista navodno su dobili naređenje da na snimanju kupaćih kostima snime i one škakljivije detalje iza scene u kojima su djevojke gole u trenutku kada se presvlače te potom montiraju novi uradak, prenose Sportske novosti.

Taj je video navodno podijeljen s vlasnikom Danielom Snyderom koji je negirao optužbe, ali, nisu svi prošli nekažnjeno. Jon Gruden bivši trener Las Vegas Raidersa, njegov brat Jay bivši trener Redskinsa te Bruce Allen generalni menadžer Washingtona našli su se među optuženima jer su navodno između sebe dijelili materijale.

Ovog je ponedjeljka New York Times objavio dio prepiski među trojcem u kojem Jon Gruden koristi rasističke i homofobne izjave, a nakon čitavog otkrića Gruden je dao ostavku. Također valja istaknuti kako se u ovoj novoj istrazi pregledava više od 650 tisuća mailova, a neki od njih procurili su i u javnost.

- Užasno je vidjeti da postoji više dokaza o eksploataciji i povrjeđivanju navijačica s kojima sam blisko surađivala - rekla je bivša navijačica Washingtona Melanie Coburn.

item - id = 1135057
related id = 0 -> 1108955
related id = 1 -> 1005131
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
21. listopad 2021 01:49