StoryEditorOCM

Koji sportovi će biti najbolji za klađenje ove jeseni?

Piše PROMO
18. rujna 2023. - 12:46

 

Jesen je doba godine s pregršt atraktivnih sportskih događaja, a u mnogim sportovima najbolja ponuda za klađenje dostupna je upravo u posljednjim mjesecima kalendarske godine.

Nakon što je većina sportaša mirovala tijekom ljeta, ove jeseni akcija se vraća na sportske terene diljem svijeta. Od nogometa, košarke i rukometa do hokeja na ledu, vaterpola i odbojke, sva najpoznatija klupska natjecanja ponovo će biti u središtu zanimanja sportske javnosti.

Kao i svake godine, upravo jesen donosi zaljubljenicima u sport pregršt uzbuđenja, ali i priliku iskušati vlastito znanje i pronicljivost. Nije tajna da stotine tisuća igrača igraju sportsku prognozu u Hrvatskoj, a od rujna do studenog čeka ih zaista bogata ponuda od svih kladionica online.

Bilo da ste poklonik individualnih sportova ili onih momčadskih, portali za klađenje naglašavaju kako je tijekom jeseni lakše pronaći dobitnu okladu nego preko zime. No, važno je uzeti u obzir da neki sportovi nude bolju šansu složiti obećavajuću kombinaciju nego drugi. To pogotovo vrijedi jednom kad ponuda tijekom vikenda postane izuzetno bogata i igrač dođe u situaciju da mora pažljivo birati što će staviti na svoj listić.

Brojne opcije za klađenje na nogomet

Kao i u drugim razdobljima godine, nogomet će i ove jeseni biti u središtu zanimanja strastvenih igrača sportske prognoze. Na scenu se vraća nogometna Liga prvaka, dok se nacionalne lige zahuktavaju. Uz to, pred nama je i pregršt reprezentativnih utakmica u kvalifikacijama za Euro, što nogomet čini vrlo zanimljivim sportom za klađenje tijekom jeseni.

Upravo u završnim mjesecima kalendarske godine najjači europski klubovi polako uigravaju svoje momčadi i postaju pouzdana oklada protiv slabijih suparnika. Golova pak pada više nego u završnici sezone pa je i to smjer u kojem može ići sportska prognoza. Ima smisla igrati čak i na individualni učinak igrača, pogotovo ako se radi o najvećim svjetskim zvijezdama. 

Što je najbolje, kladionice tijekom jeseni baš za nogomet nude različite besplatne oklade, kao i novčani bonus, o čemu detaljnije piše svijetkladjenja.hr. Ne zaboravimo niti klađenje uživo, s opcijama prognoziranja tko će sljedeći zabiti gol, što je također vrlo zanimljivo jednom kad se nogometna sezona malo zahukta.

Rukomet i košarka ponovo u akciji

I dok je nogometna sezona započela već u srpnju, a tijekom jeseni postaje vrlo uzbudljiva, dvoranski sportovi u rujnu tek kreću sa svojim prvim ozbiljnim klupskim utakmicama.

Pa tako europska klupska natjecanja tek trebaju biti otvorena, dok NBA liga kreće u listopadu. No, košarka je sport u kojem vrlo brzo postaje jasno tko je moćan, a tko ima problema pa igračima neće trebati mnogo vremena da se prilagode novim okolnostima i počnu slagati obećavajuće listiće.

Isto vrijedi i za rukomet, u kojem je jesen namijenjena klupskim uzbuđenjima u Europi, nakon čega slijedi veliko reprezentativno prvenstvo u siječnju. Za rukomet se kaže da je sport u kojem favoriti češće pobjeđuju nego u ostalima, zbog čega ide na ruku igračima koji vole igrati manje koeficijente. Potrebno je samo detektirati tko će zaista biti jak ove jeseni, a tko bi mogao podbaciti.

Za one pak koji vole gađati velike tečajeve, hokej na ledu je idealan sport. Gotovo svaka liga je izuzetno izjednačena, a posebno to vrijedi za NHL, u kojem će akcija započeti u listopadu. Bilo da preferirate klađenje na autsajdere ili na neke specifične oklade, hokej na ledu ove jeseni ponudit će vam širok izbor opcija za uplatu listića.

Vrijedi spomenuti i vaterpolo, kao još jedan sport koji dolazi na svoje tijekom jeseni, a nije problem pogoditi ishod utakmica pa čak ni individualni učinak igrača. Za kraj, tu je i tenis u kojem tijekom jeseni završava sezona, s turnirima na brzoj podlozi na kojima dolaze na svoje igrači i igračice snažnih udaraca i dobrog servisa.

Formula 1 i MotoGP u svojoj završnici

Kao vrlo zahvalni sportovi za klađenje, Formula 1 i MotoGP nude odlične opcije za slaganje listića od ožujka sve do studenog.

Posebno su obećavajući tijekom jeseni, kada se njihova sezona približi kulminaciji. Tada i kladionice malo spuste gard i postanu neoprezne pa je itekako moguće zgrabiti veliku kvotu čak i na onim vozačima na kojima su veliki izgledi da budu u vrhu poretka.

image
/Shutterstock

Bilo da prognozirate kvalifikacije ili ishod utrke, Formula 1 ove će jeseni donijeti pregršt opcija za sportsku prognozu, od tipovanja na pobjednika do specifičnih oklada na izlazak sigurnosnog automobila. Zato je iskusni igrači uvijek imaju na oku, jer na njoj su obećavajuće oklade češće nego na drugim sportovima.

U svakom slučaju, postoje brojni sportovi s bogatim izborom oklada ove jeseni. Zato možemo očekivati još više uplaćenih listića na Internetu u Hrvatskoj, nego što je to bio slučaj tijekom ljeta.

Osobama mlađim od 18 godina nije dozvoljeno sudjelovanje u igrama na sreću. Igre na sreću mogu uzrokovati ovisnost. Igraj odgovorno.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. srpanj 2024 02:34