StoryEditor
Ostalobrend

Do sada je u svijetu sporta zaradio pola milijarde dolara, a nije ništa u životu trenirao. Ali s jednom rečenicom pokorio je svijet

Piše R. R.
12. veljače 2020. - 21:27
AFP/Eric Espada

Michael Buffer zaštitno je lice svjetskih ringova, bilo da se radi o boksu ili kickboxingu, K-1 ili nekoj drugoj organizaciji. Svaki prestižni sportski event želi ga vidjeti u ringu, jer legendarni komentator prije početka sportskog događaj odradi najavu boraca na spektakularan način.

Buffer je do sada zaradio od sporta pola milijarde dolara od svog posla kojim se bavi od 1982. godine. Postao je poznat po svojoj frazi "Let's Get Ready to Rumble", čak je i brendirao, zaštitio kao svoje vlasništvo. Jednom je čak zaradio i 100.000 dolara samo za pravo korištenje izraza u popularnoj igrici.

Inače zavisno od popularnosti i veličine eventa Buffer svoje pojavljivanje u ringu naplaćuje od 25 do 100 tisuća dolara. Inače u karijeri se ovaj 75-godišnjak bavio glumom, manekenstvom, modelingom, ali je ostavio trag po samo jednoj rečenici kojom je "pokorio" svijet. Onaj sportski.

#MICHAEL BUFFER

Izdvojeno