StoryEditor
Ostalomali nogomet

Bivši prvoligaš i finalist Kupa Porto Tolero pred gašenjem: za dubrovačku županiju kasno se prijavili, splitska ih neće jer poskupljuju natjecanje

Piše Branko Kulidžan
11. listopada 2018. - 19:41
MNK Porto Tolero

Malonogometni klub Porto Tolero iz Ploča bivši prvoligaš i polufinalist Kupa je pred gašenjem. Pošto su ove godine ispali iz 2.HMNL- jug odlučili su se prijaviti u županijsku ligu Splitsko-dalmatinsku obzirom da prema informacijama godinama su već upozoravali Dubrovačko-neretvansku županijsku ligu da se igra neregularno (2 X 12 minuta). Iz Splitskog saveza je stiglo obrazloženje da su odbijeni zbog prevelikih troškova za klubove te lige.

Nakon toga prijavili su se opet u Dubrovačko-neretvansku županiju gdje bi se igralo (2 x 15 minuta) što je po propozicijama najmanje trajanje utakmice, ali od strane povjerenika Ive Pavlića su odbijeni sa obrazloženjem i opravdanjem istog da im je prijava došla prekasno.

Ukoliko se ne postigne do petka dogovor kada liga počinje zbog nemara i samovolje HNS i ljudi u futsalu klub u Pločama se gasi. Predsjednik i trener kluba Boris Malić najavio je takav rasplet emotivno:

– Hvala svima što ste bili uz nas sve ove godine jer čini se da je blizu kraj futsal priče u Pločama.

#PLOČE#PORTO TOLERO#MALI NOGOMET

Izdvojeno

01. srpanj 2020 20:16