StoryEditor
Košarkapressica čelnih ljudi

Rađa: Odsad će prolaziti samo red, rad i disciplina. Tko ne želi igrati za Hrvatsku, neka ne igra

Piše SN
19. rujna 2018. - 15:22

Nakon novog posrtanja košarkaške reprezentacije u Poljskoj, Hrvatska je bitno smanjila šanse za plasman na Svjetsko prvenstvo u Kini. Naše reprezentativce očekuju još četiri utakmice do kraja kvalifikacija, ali obzirom na posljednje predstave pitanje je hoće li uspjeti ostvariti konačan cilj. Pred novinare su tako izašli predsjednik Saveza Stojko Vranković, izbornik Dražen Anzulović te Dino Rađa i progovorili o aktulanom stanju u reprezentaciji, pišu Sportske novosti.

- Razočarani smo ovim rezultatima protiv Litve i Poljske. Kao trener preuzimam odgovornost i vrlo vjerojatno bih danas mijenjao neke stvari u samoj pripremi utakmica. Smatram kako smo promašili u s dva igrača, a i fizički nismo bili na razini zadatka - kazao je Anzulović.

S druge strane predsjednik HKS-a Stojko Vranković je poručio.

- Bit će teško otići na SP, možda i nemoguće. Je li ovo naša realnost. I je i nije. U savezu smo krenuli u proces stvaranja vizije i modela da igrači iz mlađih selekcija postanu reprezentativci. Mislim da smo na dobrom putu.

Kada je u pitanju 'nedisciplina' pojedinih igrača Rađa je kazao:

- Ja sam optimističan po pitanju budućnosti. Treba puno rada, ali sada nam se otvara prostor da u miru radimo i spremamo se za dalje. Prošao puno toga i znam što je sve potrebno da bi se došlo do rezultata. Mogu vam samo obećati, od danas prolaze samo tri stvari rad, red i disciplina. Tko neće, neka ne igra za Hrvatsku.

#HKS#DINO RAĐA#STOJKO VRANKOVIĆ#DRAŽEN ANZULOVIĆ

Izdvojeno

08. srpanj 2020 07:46