StoryEditorOCM
Košarkačetvrta sezona

Odlične vijesti, Shorter ostaje na Gripama, i Zadar je bio zagrijan

Piše Sport SD
23. srpnja 2024. - 09:33

Dobre vijesti s Gripa, iako je i Zadar bio u igri, Shannon Shorter potpisao je za Žute, klub se oglasio na društvenim mrežama.

- Shannon Shorter još jednu sezonu nosit će dres Splita s brojem 2. Ugovor je potpisan rano jutros i ljubimac navijača Žutih ostaje na Gripama. Svi u klubu sretni smo zbog ostanka Shortera, koji će tako ući u četvrtu sezonu u dresu Splita što je pravi raritet i dovoljno govori o odnosu ovog vrsnog profesionalca i Žutih, stoji u objavi KK Split.

Senzacija na pomolu! Miljenika navijača Splita želi rivalski klub s čijim navijačima već dugo ‘ratuje‘

Posljednje tri sezone (ne u potpunosti) bek koji će za desetak dan napuniti 35 godina proveo je Shorter u klubu s Gripa. U prosincu 2021. godine postao je prvi put igrač Splita. Potom je ostao i sljedeće sezone. Sezonu 2023/24 je započeo u Egiptu. Na Gripama ni izbliza nisu mogli konkurirati toj financijskoj ponudi.

Međutim, čim je zaratilo u susjednom Izraelu, odlučio je Amerikanac iz sigurnosnih razloga pronaći mirniju sredinu. To je bio Split, poznata mu sredina u kojoj se već osjećao kao kod kuće. Split je tada tražio igrača, a uspio je spletom tih okolnosti vratiti kvalitetnog košarkaša ispod tržišne cijene. Stoga je ostatak sezone 2023/24 Shorter ponovno proveo u žutom dresu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
07. rujan 2024 08:52