StoryEditorOCM
Košarkana potpunom odmoru

Michael Jordan neće se susresti s Kukočem u Splitu, njegov posjet iznenadio je i Dina Rađu: ‘Nisam se čuo s njim, niti sam znao da dolazi‘

Piše Dean Bauer/SN
23. kolovoza 2021. - 15:34

Boravak najvećeg košarkaša svih vremena na ljetnom odmoru u Hrvatskoj, potpuno je logično jedna od glavnih medijskih vijesti u nas minulih dan-dva. No, Michael Jordan se doista očito odlučio na potpuni odmor na Jadranu. Ne samo u smislu dosta logičnog izbjegavanja novinara, već vrlo vjerojatno neće imati niti susreta s ponekim od prijatelja odnosno košarkaških kolega u Hrvatskoj.

- Nisam se čuo s njim, niti sam znao da dolazi, a nećemo se ni susresti. Čovjek se očito odlučio odmarati ovdje i to je u redu - javio nam se danas iz Splita Dino Rađa, predsjednik Stručnog savjeta Hrvatskog košarkaškog saveza.

Iz više smo izvora saznali da se Jordanom suigrač Toni Kukoč ovih dana nalazi u svome domu u Chicagu. Dakle, neće se susresti u Splitu. Kukoč, podsjetimo, 11. rujna ima primanje u košarkašku Kuću slavnih, a u nju će ga uvesti upravo Jordan. Jahta O'Para od svojih 100 metara međutim, nije dugo bila usidrena u Splitu, već je jutros oko 10 sati bila viđena kako ulazi u šibenski zaljev. Tamo ga je ulovio objektiv naše kamere.

image
Legendarni NBA košarkaš Michael Jordan na jahti O'Para koja plovi ispred Šibenika
Nikolina Vuković Stipaničev/Cropix

Jordan bi danas trebao posjetiti Nacionalni park Krka, a jahta je usidrena u Skradinu. Ne bi trebao izlaziti s nje, već će ga se brodom prebaciti do Krke, a nakon toga nastavit će se njegovo krstarenje Jadranom.

Naravno, jahtu ne treba ni napuštati jer na njoj ima sve ono što mu je potrebno za ugodno i mirno kruženje našom obalom. Riječ je o jahti sagrađenoj 2020. godine, koja je duga 95 metara i ima šest paluba, a njezin tjedni najam stoji oko milijun eura.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
31. siječanj 2023 07:59