StoryEditorOCM
Hajdukjoystick u ruke

Samo toliko za Livaju!? Želite li zaigrati s Hajdukom na PlayStationu, bacite oko na ocjene, evo tko je najbolji

Piše Sport SD
26. rujna 2024. - 15:04

Ako ste ‘od igrica‘ onda će vas ovo zanimati. Sprema se novo izdanje najpoznatije nogometne simulacije EA Sports FC 25 (bivša FIFA). A u njoj je licenciran i Hajduk. Objavljeno je tako top 10 Hajdukovih igrača s najboljim rejtingom u igrici. Bijelima ćete od sutra moći upravljati joystickom, a Hajduk ima dvije ‘zlatne kartice‘.

image
Vojko Bašić/Cropix

Dvojica zlatnih su Ivan Rakitić i Marko Livaja. Dva najbolje ocijenjena hajdukovca imaju rejting 80, odnosno 75. Rakitić je i dalje svjetski poznato ime, pa je tako najbolji Bijeli u ovoj nogometnoj simulaciji.

Evo kada bi Hajduk trebao igrati iduću kup utakmicu. Gattusova momčad dobila upozorenje da opuštanja ne smije biti

Bivši kapetan Hajduka: ‘Pogledajte reakciju Gattusa i njegovog pomoćnika. Fenomenalna scena, to ne može biti dogovoreno‘

Iza vodećeg dvojca smjestili su se srebrni Stipe Biuk (72), Filip Krovinović (72), Filip Uremović (71), Fahd Moufi (71), Yassine Benrahou (70), Mihael Žaper (70), Zvonimir Šarlija (70) i Dario Melnjak (70). Toliko su nam za sada otkrili prije službenog puštanja igre u prodaju koji je planiran za sutra.

image
Jakov Prkić/Cropix

- Probudite trenera Gattusa ili Marka Livaju u sebi i uživajte u novim potezima i driblinzima koje ova igra nudi – stoji između ostalog u objavi na službenom profilu Hajduka na Facebooku. Bit će zanimljivo i baciti oko na to koliko će "pizati" mladi talenti poput Bruna Durdova, Nike Sigura, Rokasa Pukštasa...

image
Vojko Bašić/Cropix
image
Vojko Bašić/Cropix
image
Jakov Prkić/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. rujan 2024 15:13