StoryEditorOCM
HajdukPotraga za minutažom

‘Zaboravljeni‘ mladi hajdukovac, Zagrepčanin koji je zabljesnuo u prvoj momčadi, pred odlaskom na posudbu

31. kolovoza 2023. - 16:54

Dominik Prpić (19) će po svemu sudeći u nastavku sezone iz Hajduka otići na posudbu. Klub s Poljuda danas je potvrdio dolazak stopera/desnog bočnog Filipa Uremovića (26). Povremeni hrvatski reprezentativac Uremović (šest nastupa) potpisao je do ljeta 2027. godine. A pred dolaskom na Poljud je i prošlosezonski kapetan Osijeka Mihael Žaper (25), igrač koji je nominalno veznjak, ali može pokrivati i poziciju stopera što je i radio u velikom dijelu prošle sezone.

Zbog zdravstvenih problema, pa i onih s ozljedama, Prpić nije u službenim utakmicama nastupio još od veljače ove godine i susreta s Goricom (2:1 za Hajduk na Poljudu). Prije toga ukupno je pomalo ‘zaboravljeni‘ mladi nogometaš rođen u Zagrebu skupio sedam nastupa u seniorskoj momčadi Hajduka, pet prvenstvenih i dva u kupu Hrvatske. No, više od pola godine je proteklo od njegove zadnje službene utakmice.

Zbog potrebe za većom minutažom neophodnom da se vrati u formu koju će lakše dobiti izvan Poljuda, ali i spomenute dodatno pojačane konkurencije u Hajduku, mladi stoper Prpić je pred odlaskom na posudbu. Očekuju se službene vijesti s Poljuda po tom pitanju, njegova nova destinacija.

image
Duje Klarić/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. lipanj 2024 08:47