StoryEditorOCM
Hajdukveliki mario

Trener Varaždina Kovačević: Golman nas je spasio i težeg poraza. Hajduk je sada najbliži tituli prvaka

Piše Frane Vulas
12. studenog 2023. - 18:53

Trener Varaždina Mario Kovačević doživio je 1:3 poraz od Hajduka, ali na Poljudu je i prije i poslije utakmice dočekan pljeskom. Strategu kluba iz baroknog grada je dijagnosticiran karcinom dijela plućnog krila, ali unatoč tome i dalje vodi momčad.

- Čestitam Hajduku na zasluženoj pobjedi. Poslije prvih pola sata ne bi se reklo da će se ovako završiti. Trebao je Šego bolje završiti akciju na početku susreta. Nismo dobro reagirali kod dva prekida. Onda se ne može ni očekivati dobar rezultat. Drago mi je da se ni nakon 3:0 nismo raspali. Zaslužili smo taj jedan pogodak. Primili smo tri gola, ali Zelenika je imao nekoliko vrhunskih intervencija - rekao je Kovačević.

Primili ste dva pogotka u razmaku od četiri minute u završnici prvog poluvremena?

- Stalno govorim igračima da su prekidi Hajduka opasni, pogotovo Pukštas. Najviše me boli što smo pokazali da možemo parirati, a onda je u tri minute sve otišlo niz vjetar. Samo nas je golman spasio da na kraju nismo i teže izgubili. Znam da možemo bolje – naglasio je trener Varaždina.

Može li Hajduk biti prvak?

- Može. Naravno, sada je prvi nakon 15 kola. Najbliži je u ovom trenutku da bude prvak. To sam i prije govorio da može biti prvak. Hajduk, Dinamo i Rijeka su jako izjednačeni. Zasluženo je Hajduk prvi - kazao je Kovačević.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
01. svibanj 2024 18:32