StoryEditorOCM
Hajduktransferi

Svi su mislili da Hajduk želi prodati Pukštasa i Sigura, evo istine; Kalinić otkrio i o čemu ovisi Perišićev ostanak

Piše Sport SD
27. svibnja 2024. - 10:44

Hajdukov novi sportski direktor Nikola Kalinić ostavio je dobar dojam. Zauzeo je čvrst gard, no sada valja zasukati rukave i pokazati umijeće diplomacije. Kako nagovoriti ključne igrače da ostanu i koji su to?

- Imam u glavi igrače na koje ne računam, ali fer je da prvo njima kažem. A Livaja? Koliko ja znam ostaje, ima ugovor do 2027. Niti jedna službena ponuda nije došla. Pričali smo, prvo želim da ozdravi, želim ga motiviranog. Perišić ima ugovor do kraja osmog mjeseca, na njemu je sve, mi ga želimo. Prepustit ćemo to njemu. S Brekalom je drugačija situacija. On ima ugovor s Fiorentinom, trebalo bi platiti odštetu, bitna je i njegova želja, ali i koliko on zarađuje u Fiorentini.

Svakšta smo čuli na konferenciji za novinare.

Mogu li Sigur i Pukštas ostati?

- Rano je, ako stigne konkretna ponuda, mi ćemo donijeti odluku, najbolju za nas i tog igrača. Ne znamo kako će ići sezona, o tom potom. Ja se nadam da će kostur ostati.

Ovisi li proračun o prodaji Pukštasa ili Sigura?

- Po projekciji vjerojatno će se prodati jedan igrač. Mi bismo voljeli da to nisu njih oba. Imamo neki iznos, nama je početak ‘devetog‘ kraj prijelaznog roka, do tada ćemo znati. Strateški, klub ne želi prodati previše mladih igrača. Želimo da mladi igrači budu projekt igrači i da ih zadržimo što dulje - rekao je predsjednik Bilić.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. svibanj 2024 11:41