StoryEditor
Hajdukgorak okus

Slaba je to utjeha za Hajduk: Zdenko Lovrić je pogriješio dosudivši jedanaesterac, Bedoya je odglumio pad za Oscara

Piše R.R.
18. listopada 2021. - 20:59

Sudio je Zdenko Lovrić dobro dvoboj u Šibeniku, ali je nasjeo na glumu napadača „narančastih“ Yordyija Bedoye. Utrčao je omaleni Kolumbijac, „naletio“ na Nikolu Katića koji je „bježao“ od kontakta i  majstorski se bacio. Odglumljeno za Oscara, zavarao je Bedoya i Lovrića, ali i VAR sobu koja je pregledavala snimku.

Šef sudačke organizacije Bruno Marić je odmah kazao svoje mišljenje, a potvrdio je to i Mario Strahonja „oko sokolovo“. Kaznenog udarca nije trebalo biti, Lovrić je pogriješio. Slaba je to utjeha za Hajduk.

- Generalno Zdenko Lovrić nije loše sudio utakmicu, ali ostaje gorak okus tog kaznenog udarca koji nije trebao biti dosuđen. Jasno je da kaznenog udarca nema. Potpuno je jasno da napadač pokušava iznuditi kazneni udarac, gdje se obrambeni igrač pravovremeno pozicionira  svojom stajnom nogom na vrijeme na tlo, a napadač se sapleo o njegovu nogu.

Usporedio je Strahonja i ovaj kazneni udarac s onim nedosuđenim nad Markom Livajom iz susreta protiv Lokomotive

- Nema previše sličnosti. Tamo je bio kontakt i tijelom, bila je izgledna situacija za postizanje pogotka i tamo Livaja nije reagirao kao ovdje napadač Šibenika.

item - id = 1136067
related id = 0 -> 1146444
related id = 1 -> 1146428
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. studeni 2021 22:08