StoryEditor
Hajdukarena 1

Sjajne vijesti: Hajdukova utakmica protiv Renove bit će u izravnom televizijskom prijenosu

Piše PSD
12. rujna 2020. - 09:13
Vojko Bašić/ Cropix

Nakon nekoliko dana pregovora, ipak je odlučeno. Utakmica 2. pretkola Europske lige između Renove i Hajduka biti će u izravnom TV-prijenosu. To do jutarnjih sati petka nismo mogli reći, pišu Sportske novosti.

Naime, niti jedna od makedonskih TV-postaja nije bila iskazivala zanimanje za produkciju utakmice, s obzirom na ionako limitirane resurse u toj zemlji koju već godinama mori kriza na svim razinama. Utakmice kvalifikacija Lige prvaka i Europske lige uvijek su izazov, ali čini se da se iznašlo rješenje.

Hrvatski TV-gledatelji utakmicu će moći pratiti na prvom kanalu televizije Arenasport (Arenasport 1) od 15.30 sati. Treba napomenuti da je termin utakmice isključivo u ingerenciji domaćina, te da je ustanovljen odmah nakon ždrijeba 2. pretkola. No, zašto tako rano?

Naime, Makedonci u Europskoj ligi sljedećeg četvrtka imaju tri predstavnika, pa je utakmica Renove i Hajduka dobila rani termin od 15.30 sati. Shkendija od 17.45 gostuje u Rumunjskoj kod Botosanija, a do kraja dana održat će se još jedna europska utakmica u Skopju.

Dok će Renova i Hajduk istrčati na glavni teren trening-kampa makedonske nacionalne reprezentacije, glavni će, nacionalnii stadion nazvan po preminulom pjevaču Toši Proeskom okupirati Sileks i kosovska Drita koji će igrati u 20 sati.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

27. listopad 2020 04:08