StoryEditorOCM
Hajdukdrama u završnici

Šarlija je bio junak Hajduka, a onda je uslijedio veliki šok za Bijele, pogledajte golove

Piše Sport SD
17. rujna 2023. - 20:14

Novi poraz Hajduka, drugi za redom, nakon kiksa protiv Istre na Poljudu, Bijeli su prosuli pobjedu u Velikoj Gorici u dramatičnoj završnici. 

Poveo je Hajduk protiv Gorice u 62. minuti, Melnjak je izborio slobodan udarac pred šesnaestercem iskosa slijeva. Izveo ga je Benrahou, nabacio na prvu stativu, lopta je preletjela Uremovića, glavom je pokušao izbiti Maloča, no lopta se odbila u glavu Šarlije, koji je zabio pod gredu za Hajdukovo vodstvo.

image
Damir Krajač/Cropix

Gorica izjednačava u 86. minuti, Munksgaard je gotovo s centra s lijeve strane nabacio na drugu stativu, Krizmanić je glavom vratio na lijevu stranu, gdje je natrčao Štiglec i udarcem iz prve pogodio suprotnu malu mrežu. Nije ga uspio blokirati Melnjak, kojem je lopta prošla kroz noge.

image
Damir Krajač/Cropix

Igrala se druga minuta sudačke nadoknade, Ilečić je u polukontri povukao loptu po desnoj strani, Hajdukova obrana nije uspijevala izbiti loptu, pa je došla Matavža, koji je primio leđima okrenut golu i dao unatrag za Jurića, koji je s desetak metara pogodio mrežu za veliko slavlje domaćina.

Sažetak utakmice i golove pogledajte OVDJE.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. srpanj 2024 06:26