StoryEditorOCM
Hajdukhvataju se tradicije

Kakvu su snažnu poruku poslali iz Koprivnice: oni su ti koji smjenjuju lidere prvenstva i tako nešto spremaju i Hajduku

Piše R. R.
17. listopada 2024. - 14:21

Slaven Belupo je posljednja momčad SHNL-a ove sezone, ‘fenjeraš‘ i gostovanja kod takvih momčadi bi trebalo značiti da su bodovi upisan i prije početka susreta. Takvo mišljenje vlada među navijačima, lagano gostovanje i tri boda.

No ove sezone Slaven Belupo je vrlo neugodan prema liderima prvenstva. I to je nešto čime se u Koprivnici „hrabre“ pred gostovanje Hajduka. Očekuje se prava fešta nogometa, karte su za gostovanje Bijelih rasprodane, prema tome kulisa za nastup će biti impresivna.

Sada i da se vratimo i na ovo „hrabrenje“ domaćina. Vrlo su praktično u Slaven Belupu istakle na društvenim mrežama.

„Dinamo je prije mjesec dana došao u Koprivnicu kao vodeći, nakon nje više nije bio“ – svi su još svježa sjećanja na onih 4:1 i težak potop Modrih nakon čega su i u Maksimiru odlučili da moraju žurno reagirati u izboru novog trenera jer je to bila još jedna teška pljuska nakon Münchena, Nevjerojatno je da je to i jedina pobjeda „farmaceuta“ u prvoj četvrtini prvenstva.

„Rijeka je prije dva tjedna došla u Koprivnicu kao vodeća, nakon nje više nije bila“ – isti na je dau Riječani bolje prošli od Modrih jer su u utakmici bez golova uzeli bod, nisu doživjeli takav potop. Uz Rijeku su „farmaceuti“ uzeli bod samo Lokomotivi.

„Hajduk nam u nedjelju dolazi u Koprivnicu kao vodeći, neka se tradicija nastavi...“ – hrabre se domaćini svjesni da imaju ozbiljne izostanke u momčadi, ali se prisjećaju i kako su odličnu partiju na otvaranju sezone odigrali na Poljudu.

image
Duje Klarić/Cropix

Kako se će sada karte zamiješati, ovaj Gattusov Hajduk sada izgleda puno bolje nego u prvom kolu, mogu li momci iz Koprivnice nastaviti to svoje čudo.

Pogled na prijašnje utakmice nam kazuje da su bili inspiriranih protiv velikih, da su barem upola igrali bolje protiv „sebi ravnih“ ulovili bi puno više bodova i bili iznad posljednjeg mjesta. 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
17. listopad 2024 14:22