StoryEditorOCM
HajdukARBITRAŽA SUTRA

Reno: Tomasov i Mamić nisu ništa dogovarali, bio je to običan ljudski susret

Piše PSD.
16. travnja 2012. - 23:27
Otkako je Marin Tomasov, još uvijek službeno igrač Hajduka, 'stavljen na poljudski led', svaki , baš svaki njegov korak  u javnosti prati se na sve moguće načine. Tako nije  mogao neopazice skoknuti ni u Zagreb, gdje je pak viđen kako dolazi pod svodove Maksimira. U „ modrom salonu“ čekao ga je Zdravko  Mamić! Je li doista bilo tako, više  zna Reno Sinovčić?
- Marin je imao nekih privatnih obveza, zapravo obiteljske naravi, nakon čega mu je  ostalo dovoljno vremena za  razgovor s Mamićem. U  tome ne vidim ništa neobičnoga, jer nikomu, pa ni Tomasovu nije zabranjeno družiti se s kim god želi – veli Reno.

Jesu li možda njih dvojica, s obzirom na sve gromovitije priče o njegovom odlasku u Dinamo sročili nekakav načelan dogovor ili će se  na tako nešto  ipak morati pričekati?
- Nisam od onih koji ulaze u detalje nečijih razgovora, međutim, znam sigurno da Tomasov i Mamić nisu ništa dogovarali, bio je to koliko znam jedan posve običan ljudski susret.

Zna se da je Tomasov preko Arbitraže Hrvatskog nogometnog saveza zatražio raskid ugovora  na štetu Hajduku. Hoće li se nakon drugog stupnja razmatranja znati nešto više na koju će stranu krenuti Tomasov, u Dinamo ili inozemstvo?
- Dok se ne očituje Arbitraža bespredmetno je uopće pričati na tu temu - zaključio je Reno.

A arbitraža HNS u utorak bi, prema najavama, trebala tretirati “slučaj Tomasov”, kucnuo je dugo očekivani termin, Tomasov želi od Hajduka dobiti sve papire odmah, ne čekajući da mu istekne ugovor u lipnju.

D. ŽURA, S.A.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
05. lipanj 2023 19:43