StoryEditorOCM
Hajdukudomaćila se

Rakitićeva Raquel objavila galeriju, gotovo je: ‘Prava Dalmatinka‘; evo kako se strastvena Andalužanka provodi na moru

Piše Sport SD
27. srpnja 2024. - 10:54
BARCELONA - february 15- SPAIN: Raquel Mauri, Rakitic Wife, wiht her daughter in the match between FC Barcelona and Levantl, for the week 23l of the spanish league, played at the Camp Nou, february 15 2015. Photo: Joan Valls/Urbanansport/Nurphoto -- (Photo by Urbanandsport/NurPhoto) (Photo by Joan Valls/NurPhoto/NurPhoto via AFP)Joan Valls/Nurphoto Via Afp

Navijači nestrpljivi čekaju prvi nastup Ivana Rakitića u dresu Hajduka, a obitelj novopečenog hajdukovca polako se aklimatizira na život u Dalmaciji.

Poznato je da Rakitići imaju prekrasnu vilu u Nečujmu na otoku Šolti, odmah do kuće njegova kuma Marka Bralića, i iza je parcelu kupila i Iris Rajčić, supruga Marka Livaje. Tu je i vaterpolist Nikša Dobud koji je oženio Bralićevu sestru...

Rakitićeva je vila do sada bila dostupna za najam na nekoliko platformi, no trenutno ni na jednoj nije moguće rezervirati smještaj u Vili Raquel. Jasno je da Rakitiće neće spasiti novac od najma, a sada kada su tu, žele imati komod u svom objektu.

Raquel je objavila i fotografije s broda, uživa u dalmatinskom akvatoriju sa svojim suprugom i odmah je izazvala brojne komentatore.

- Nema do našeg mora.

- Prava Dalmatinka.

Uživaju Rakitići, a tek kad krenu nastupi...

 

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
08. rujan 2024 12:17