StoryEditorOCM
Hajdukzahvala marinu brbiću

'Naš Hajduk': Spasili ste Hajduk od sigurne propasti. Odlazite kao pobjednik

Piše PSD
6. travnja 2016. - 12:53
brb00

Udruga 'Naš Hajduk' priopćenjem kojeg prenosimo u cijelosti zahvalila je Marinu Brbiću na svemu što je učinio za klub dok je bio predsjednik Hajduka...

Poštovani, svaki rastanak je nekako težak i ostavlja gorak okus, valjda je to u prirodi razdvajanja ljudi. Posebice kad odlaze veliki ljudi. Svi mi uistinu jesmo prolazni, te jedino Hajduk ostaje za vječnost, no neki među nama su se svojim djelima posebice istakli.

Marine, Vi ste jubilarni 50. predsjednik Hajduka, ali bit ćete zapamćeni po nečemu mnogo vrjednijem od toga. Imali ste petlje i hrabrosti izložiti se i preuzeti odgovornost kada je to malo tko htio i uopće se usudio, u užasno teškim okolnostima i bremenitim vremenima.

I ne samo to, već ste i uspjeli u svom temeljnom zadatku – svojim predanim i kvalitetnim radom ste spasili Hajduk od sigurne propasti. Odlazite kao pobjednik.

Osigurali ste da niz generacija ne izgubi svoja lijepa sjećanja i iskustva ekstatične radosti, a niz onih generacija koje tek dolaze – nepresušni izvor nadahnuća i našeg kolektivnog identiteta. S punim pravom ulazite u hajdučki panteon besmrtnika, onih čije su zasluge za dobro Kluba nemjerljive.

Na nama je samo da Vam od srca, baš onako hajdučki iskreno, zahvalimo na svemu i poželimo svako dobro u nastavku Vašeg životnog puta u nadi da ćemo se ponovo sresti i, tko zna, možda i opet surađivati. Ljudima poput Vas, vrata su uvijek otvorena.

Novim ljudima koji će preuzeti odgovornost navigavanja Hajdukom želimo svu sreću i dajemo našu punu podršku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
08. lipanj 2023 14:17