StoryEditorOCM
Hajduke, sad po titulu!

Marin Brbić ostaje na čelu Hajduka još tri godine!; Ljubo: Nije bilo jednoglasno, ali predsjednik je ipak osvojio većinu

Piše PSD.
25. listopada 2015. - 21:31
Marin Brbić je novi stari predsjednik uprave Hajduka! Prema očekivanjima jer je figurirao kao veliki favorit nakon  višesatnog sastanka članova Nadzornog odbora Hajduka i razgovora s kandidatima koji su ušli u završni krug izbora te ranije provedenog natječaja Brbić je ponovno izabran na mjesto prvog čovjeka kluba.

- Gospodin Marin Brbić je imenovan u novom mandatu na čelu Hajduka u sljedeće tri godine. Imali smo izuzetno kvalitetan rad u ovom javnom natječaju, svi kandidati su bili izvanredni. Danas smo imali priliku ćuti četiri kandidata koji su ušli u završni izbor. Ne bismo pogriješili da smo izabrali bilo koga od njih – objavio je odluku pred sedmom silom predsjednik Nadzornog odbora Hajduka Ljubo Pavasović Visković koji je preuezo mikrofon pred "nadzornicima".

Novinare je zanimalo je li prevagnulo to što je Brbić već uhodan na poziciji predsnednika uprave.

- To mu sigurno nije odmoglo, to što poznaje klub i općenito nogometni posao. Međutim, to nije odvagnulo u konačnoj odluci. Svi kandidati su zaista bili izvanredni. Možemo biti sretni što smo mogli birati između njih birati. Gospodin Brbić je ipak ponudio nešto više od ostalih – pojasnio je Pavasović Visković.
Je li odluka bila jednoglasna?

- Nije bilo jednoglasno, ali gospodin Brbić je ipak osvojio većinu glasova
.
Što Brbićev reizbor donosi Hajduku?

- Vrijeme će pokazati što to donosi Hajduku. U svakom slučaju donosi mu kontinuitet upravljanja.

F.V.
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
08. lipanj 2023 12:52