StoryEditorOCM
Hajduksačekajmo malo

Napušta li Vušković zaista Hajduk i odlazi u PSG? Evo novih informacija

Piše Frane Vulas
9. svibnja 2023. - 17:10

Nakon što je Index objavio vijest da Luka Vušković prelazi u PSG za 10,5 milijuna eura provjerili smo situaciju. Luka Vušković ne odlazi iz Hajduka, ne ide u PSG. Barem ne zasad, ali jasno je kako bi zbog velikog interesa najmoćnijih europskih klubova za mladim nogometašem, najmlađim strijelcem ‘bijelih‘ u službenim susretima u povijesti kluba, u skorije vrijeme mogle stići i drugačije informacije. Neovisno o tome koja će biti njegova nova igračka sredina. Možda čak baš i Pariz jer je klub s Parka prinčeva, odavno je to poznato, jedan od onih koji su najviše zainteresirani za njegove usluge.

Duhove su uzburkali navodi kako supertalentirani 16-godišnji stoper Hajduka odlazi u redove prvaka Francuske te da je Hajduk prihvatio 10,5 milijuna eura odštete tešku ponudu jednog od najbogatijih klubova svijeta uz bonuse. Po tom scenariju na ljeto bi se transfer realizirao. Da je tako, to bi bio jedan od najvećih transfera ‘bijelih‘ svih vremena s obzirom da je prema Transfermarktu transfer Nikole Vlašića u engleski Everton svojevremeno bio težak 10,8 milijuna eura. No, kako doznajemo, prema informacijama iz kluba, transfer Vuškovića u PSG nije dogovoren niti je pred realizacijom.

Što svakako jasno je baš svima ne znači da će i iduće sezone Vušković nositi dres Hajduka. Pogotovo ako ga klub koji ga otkupi ne odluči ostaviti mladog igrača na posudbi, kaljenju na Poljudu, da u poznatoj sredini stječe neophodno seniorsko iskustvo.

Ogroman interes vlada za Vuškovića koji je nakon povratka sa završnice juniorske Lige prvaka dobio poštedu u prvoj momčadi Hajduka, odmor jer je 16-godišnjak bio u ludom seniorskom ritmu pa je potom nastavio igrati i za juniore. A osim PSG-a, ozbiljno su zainteresirani i Manchester City, Arsenal... Vušković ne odlazi, ali samo zasad. Koliko god se s tim teško navijačima ‘bijelih‘ pomiriti jasno je da je samo pitanje vremena kada će biti vijesti drugačije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
16. travanj 2024 07:53