StoryEditorOCM
Hajduknove informacije

Nakon ekskluzive Slobodne Dalmacije i Turci objavili definitivnu odluku Edina Džeke, Hajduk ima samo jednu opciju

Piše Sport SD
10. srpnja 2024. - 11:51

Edin Džeko negativno je odgovorio na interes splitskog Hajduka, bosanskohercegovačka zvijezda nema namjeru napustiti Fenerbahče ukoliko ne dobije izvanrednu ponudu - napisao je novinar Omer Necati Albayrak za turski Play Spor.

Danas će Džeko ipak upoznati hajdukovce, u Grazu s početkom u 19 sati Bijeli igraju posljednju utakmicu središnjeg dijela priprema, protivnik je upravo Fenerbahče. Bit će posebno zanimljivo vidjeti kakav će govor tijela imati Edin Džeko te kako će reagirati vrhuška Hajduka. 

Konačno kraj sage! Priča oko dolaska Edina Džeke u Hajduk ovime je definitivno završena!

Džeko je u lipnju prošle godine stigao u Istanbul, a turski mediji tad su objavili da je potpisao ugovor na dvije sezone uz godišnju plaću od 4,2 milijuna eura. Nije Džeko u potpunosti odbio Bijele, ali teško da na Poljudu mogu konkurirati Fenerbahčeu iznosom plaće, navodno je na stolu pola tog iznosa. Kako Turci donose, situaciju u smjeru ‘bijelih‘ može okrenuti samo neka ‘nemoralna ponuda‘. Ne možemo ni zamisliti kako bi ta ‘nemoralna ponuda‘ trebala izgledati, a pitanje je i treba li to Hajduku?

image
AFP

Klupu turskog velikana prije nešto više od mjesec dana preuzeo je legendarni portugalski trener Jose Mourinho. Na pripremama u Austriji odigrali su dvije utakmice, neriješeno s Admirom, u drugom susretu slavili su protiv rumunjskog Petrolula. 

Kakva prilika, tisuću ulaznica spremno je za ‘bijele‘ za dvoboj protiv Fenerbahčea u Grazu, počela prodaja

Gattuso protiv Mourinha traži potvrdu svoga rada, a bit će žestoko i na tribinama, dolaze i mnogi Turci

Bijeli prvi put na ovim pripremama igraju uz prisustvo publike, nema sumnje da će put Graza i brojni navijači Hajduka, ali i Turci kojih ima posvuda po Europi i prate srčano svoje ljubimce.

image
AFP
image

Kadrovi s utakmice Hajduk - Shaktar
 

Damir Krajač/Cropix
image

Trener Hajduka Gennaro Gattuso

Damir Krajač/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
06. rujan 2024 19:53