StoryEditorOCM
Hajdukdruštvene mreže

Nakon Cityja i Uniteda stigao je na Poljud, Perišić mu je pravio društvo, pogledajte

Piše Sport SD
10. srpnja 2024. - 10:47

Bivši nogometaš i influencer Mo Ali Hedydarpour postao je poznat snimajući različite nogometne izazove sa zvijezdama velikih europskih klubova (City, United, Tottenham...), a u travnju je posjetio i Split. Na Poljudu se našao u društvu Ivana Perišića i Leona Dajakua, a kratki video izazova s hajdukovcima objavio je na društvenim mrežama.

Hedydarpour često snima izazove sa brojnim velikim nogometnim zvijezdama, a nedavno se okušao i protiv Ivana Rakitića.

Mo Ali Hedydarpour bivši je profesionalni igrač, karijeru je uspješno započeo u kanadskom SC Waterloo, s kojim je osvojio dva prvenstva. No, njegova uzlazna karijera naglo je prekinuta kada je u Slovačkoj isprobavao za Vion Zlate Moravce, pri čemu je pretrpio tešku ozljedu.

Nakon teške ozljede nije odustao od karijere u nogometu, posvetio se treniranju nogometaša, pri čemu koristi izrazito osobni pristup, kojim se maksimalno prilagodi zahtjevima svakog pojedinca.

Nedugo nakon, njegov način treniranja privukao je pažnju šire nogometne publike, pa je počeo isječke svojih treninga snimati i objavljivati na internetu, što mu je donijelo mnoštvo pratitelja.

Uspjeh i popularnost njegovih treninga na Instagramu donio mu je mogućnost treniranja sa svjetskim zvijezdama poput spomenutih Perišića i Rakitića, ali i Neymara, Fodena, Fernandesa i mnogih drugih.

Što se Ivana Perišića tiče, nakon nastupa na Europskom prvenstvu u dogovoru s klubom je slobodan do 12. srpnja kada će se priključiti momčadi, a trebao bi spreman za utakmicu drugog pretkola Konferencijske lige s Torshavnom kojom će početi Hajdukova sezona.

Leon Dajaku je na izlaznim vratima Poljuda. Stigao je prošlog ljeta s pričom igrača koji prošao škole bundesligaša i zaigrao u najvišem rangu njemačkog nogometa, no u Hajduku je imao ulogu džokera s klupe. Kad se ukupno pogleda, stigao je kao potencijalno pojačanje, ali takvim se nije pokazao s 4 gola i 3 asistencije u 23 nastupa u HNL-u, a s Bijelima ima ugovor do ljeta 2027. godine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
07. rujan 2024 13:25