StoryEditorOCM
HajdukPobjeda za kraj

Kako su igrali? U Hajduku dobri Erceg, Ohandza, Vlašić i Pešić, a i Mujan je bio upadljiv

7. srpnja 2017. - 22:04
hajduk_iasi68-210716

Rano je Hajduk poveo, igrala se osma minuta, Ohandza je idealno uposlio Ercega koji je stigao u priliku sa sedam metara i nije  je propustio – 0:1.

U 12., pa odmah zatim i u 19. minuti opet je Erceg akter, najprije je u driblingu došao u dobru poziciju, ali mu je lopta pobjegla, a potom je njegov šut sa desetak metara bio neprecizan.

Mreža Krškog tresla se u 21. minuti, opet Erceg, na dodavanje Ohandze, ali je poentirao iz ofsajda, mahao je pomoćnik Jože Barkovič. 

I onda Vlašić, s dvadesetak metara, precizno u donji desni kut, to ni dva Zalokara ne bi stigla – 0:2.

Krško je došlo do Stipice, zaslužan je Mujan, dodao Gatariću, šut se od Bosančića odbio u korner.
U 36. puca Erceg pokraj gola, pa u 37. opet Erceg, Zalokar se odupire. I Saidu je poništen pogodak u 45., ne da pomoćni Barkovič!

U nastavku odmah je Pešić ispleo mat za Kovačevića, vratar ga je omeo, sudac nije ni pomislio da bi to mogao biti penal.

Nastavila se inicijativa "bijelih", ali ne toliko intenzivna kao u prvom dijelu. Među "zelenima" upadljiv je bio aktivni Mujan, prodirao je, pucao...

Eto i Futacsa, ali Hajduk je samo ordinirao kraju okruglu pobjedu, Pešić je dobro driblao, bez završnice. Stipica je obranio slobodnjak Ejupa u 80. minuti.
 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. rujan 2023 16:59